Mi kell egy jó csapatépítéshez?

vadvízi oktatás

Kimozdulni a megszokott környezetből és egy közösen teljesíthető feladat, amely erőfeszítést és együttműködést kíván meg a résztvevőktől. Legyen a feladat érdekes és szórakoztató is egyben.
A rafting mint csapatépítő program töretlenül népszerű. Ennek talán több oka is van.A környezet nem hasonlítható Magyarországon egyetlen helyszínhez sem. Magyarországon nincs vadvízi evezésre alkalmas folyó. A legközelebbi igazi vadvízi folyó a Salza. A salza egyedülálló természeti gyöngyszem. Smaragdzöld ivóvíz. Különböző nehézségű szakaszokkal
A rafting abszolút közösségi élmény. Itt mindenki “egy hajóban evez”, és az evezésnek a tétje a biztonság. Míg egy sárkányhajós evezés nem több mint együtemben végzett közös erőfeszítés, addig a “csapatépítő rafting” egy komplex mozgásforma. Izgalmas, gyönyörködtető és közös erőfeszítést kíván a résztvevőktől. Evezés közben a legközvetlenebbül tapasztalható meg az egymásrautaltság és az ebből fakadó együttműködés szüksége és értéke. Egy pár órás evezés alatt sokszor jobban megismerik, s ebből következően sokkal inkább el tudják fogadni egymást azok, akik azt megelőzően már hosszú éveket töltöttek el egymásnak is ismeretlenül egy közös munkahelyen. Evezés után pedig jöhetnek az egyéb programok,amihez a rafting már megadta az alapokat. Ha csapatépítésben gondolkodtok akkor a szezon májustól indul és október közepéig tart.
Cégek, kollektívák, csoportok részére normál rafting túráinkon túl sok-sok kiegészítő, alternatív programokat, szolgáltatásokat kínálunk még.
Alap programunk, mint a vadvízi túra adja a kiinduló pontot általában. Ehhez igazítva próbáljuk meg ajánlani az általunk legoptimálisabbnak ítélt lehetőségeket. Minden ilyen jellegű programot egyediként kezelünk, a kívánságok elképzelések alapján személyreszabott tervezetet készítünk.
Tudjuk, hogy nehéz lehet a választás, ezért cégek és csoportok döntéshozóinak lehetőséget szeretnénk biztosítani szolgáltatásunk helyes megítélésében. Felajánljuk, hogy jöjjenek, vegyenek részt programjainkon, ismerjék meg csapatunkat, ezzel reális alapot biztosítva döntésükhöz!