A nyár a hegyekben mutatja legszebb arcát!

Alpesi nyár

Töltődj fel energiával a nyaralásod alatt. A nyaralás az egyik legfontosabb időszak az évben. Ilyenkor a családoddal együtt szabadulhatsz ki a hétköznapokból, bőséggel meríthetsz az élet szép pillanataiból. Ma már egyre több család választja a kalandos aktív nyaralást. Nem is kell messzire utaznod, hogy megtaláld együtt mindazt, ami egészséges, izgalmas és pihentető. Tiszta víz, friss semmihez sem hasonlítható alpesi levegő,nyugalom, és változatosság. Irány a kalandos Ausztria!
Ahol nem túlzsúfolt strandok, forgalmi dugók, búgó klímaberendezések, hanem lélegzetelállító csúcsok, kristálytiszta hegyi tavak, virágzó alpesi rétek várnak. Ez az alpesi nyár – mi ezt értjük alatta!
Barangold be velünk Alsó-Ausztria és Steiermark hegyvidékét. Élvezd a csodálatos kilátást az Óperencián túlra, mártózz meg a Lunzi-tó hűvös vizében, fedezd fel a vadvízi evezést, hűsölj vízesésekben. Rengeteg kaland, felfedetés. vár rád. Inspiráló és elérhető. Aktív nyaraló programunk, több mint egy szállás lefoglalása a hegyekben. Valójában otthon fogod érezni magad, mert a szállásodon magyar vendéglátók várnak, és segítenek a kalandok felfedezésében. A szállás a festői Salza völgyben van, egy hangulatos családi apartman házban. Különlegesen megnyugtató helyen, Palfau központjában a patak partján. A szálláson belépőt kapsz a kalandok világába, több mint 40 programra lesz lehetőséged, amit a szállás ára tartalmaz. Naponta több programot lehet megszervezni, a legtávolabbi kaland is csak 1 órára található. Az aktív nyaralásra limitáltak a férő helyek, mert ez nem egy tömegeknek szóló lehetőség. Foglalj időpontot családodnak, barátaidnak.
.