Via ferrata

Álmodoztál már arról, ahogyan meghódítod a magaslatokat?

Ne keress tovább, itt a kedvező lehetőséged rá! A via ferrata programunkat úgy állítottuk össze, hogy a kezdő illetve haladó jelentkezőink is megtalálják a számukra megfelelőt.

Kaland és kihívás az érintetlen gyönyörű természet közelségében.

A via ferrata szinte az összes ismert alpinsport műfaját ötvözi. Hegyi túrázás, sziklamászás, és más egyéb izgalmas alpin kalandokat.

Nálunk nem szükséges semmilyen előképzettség, mert tapasztalt kollégáink kiválóan, professzionálisan felkészültek és képzettek. Vigyázzunk Rád!

Mi is az a via ferrata?

A via ferrata – más néven klettersteig – a sziklamászás könnyített formája. A magashegyi túrázásnak ez a formája egyre népszerűbb hegyi sport. Izgalmat és különleges élményt nyújt a résztvevőknek.

A különböző nehézségű (A-tól E-ig) útvonalakat egy  acélsodrony követi. A turista ebbe akasztja karabinereit, így legrosszabb esetben is (kezdő pályán szinte kizárt) legfeljebb egy pár métert csúszhat vissza, mielőtt a kényelmes beülő megfogná.

Az Adventure igazi csúcsélmény biztosít!

Mit nyújthat neked a via ferrata túra?

  • A via ferrata túrák során egy teljesen új világ nyílik meg előtted.
  • Megismerheted a természet szépséges kincseit testközelből
  • Olyan élményekkel gazdagodhatsz, amelyekkel a szürke, stresszes, korlátott városi közegben nem.
  • Felszabadulás a testnek és léleknek
  • Javítja az állóképességet és a kitartást mindezt mókázás közben
  • Kiváló csapaépítő és párkapcsolat építő

Az Adventure júniustól októberig indít via ferrata túrákat. A különböző nehézségi fokozatú via ferrata túrákhoz a felszerelést is biztosítjuk. A látvány és a felemelő érzés változatlan és megunhatatlan. Ha valaki egyszer megtapasztalja a via ferrata élményt, akkor garantáltan rabul fogja ejteni.

Jelentkezz még ma és tarts velünk a kalandos utazáson!

Egy termék se felelt meg a keresésnek.