25 Euro
Ár
Nehézség
1-99
Életkor
Nem szükséges
Felszerelés
Önellátás. Büfé van
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Hova menj a nagy melegben, ha a gyerekeid még kicsik a raftinghoz? Irány a St. Galleni vízipark (Wasserspielpark St. Gallen)!

Az élménypark Palfautól 25 km-re  az Eisenwurzen Nemzeti parkban található St-Gallen mellett. A vizi-élménypark rengeteg szabadtéri játéklehetőséget kínál. A vízipark 3-12 éves gyermekek részére jelent legnagyobb élményt. Természetesen a felnőttek sem fognak unatkozni! A vízi park nem a szokványos strand különböző csúszdákkal. Az eisenwurzen vizipark inkább egy erdei vízi játszótérhez hasonlít ahol nagyon sok vizes játékot lehet kipróbálni. A kicsik nagy kedvence a “zsilipezés”, ahol a patak vizét szabályozhatják a zsilipek felnyitásával, zárásával és beindíthatják a különböző vízimalmok kerekeit, vagy egyéb mozgó alkalmatosságot. Tutajozás, gokartozás, játszótéri kalandozás, minden közvetlenül vízközelben.

st galleni vízipark 2??????????????

A vízi parkba mindenképp fürdőruhában érdemes menni, mert még ha nem is fürdesz, de a játékok kipróbálása közben könnyen vizes lehetsz! És végül a legizgalmasabb része a vízi parknak: a mesterséges rafting pálya, ami a nagyobbaknak is nagy kaland, sőt még a szülőknek is! Itt biztonságos körülmények között lehet mini raftingozni, közben 3 különböző méretű zúgón leereszkedni. A víz hőmérséklete 18-22 Celsius fok. A vízi játékok mellett van homokozó, pedálos gokart, óriás hinta is. Ha szép idő van egy egész napot el lehet tölteni önfeledt játékkal. A vízi park területén étterem is van, de a parktól 2 km-re van a környék legjobb pisztráng specialitásokat kínáló étterme. A park a hét minden napján nyitva van 9-18 óra között. A családi belépőjegy 2 felnőtt és 2 gyerek részére 25 euró.

A St Galleni  kiránduló program összeköthető strandolással. A landl-ben található park fürdő útba esik.

Szállás
Blog
Foglalok
Kérjük várjon...

Képek

st galleni vízipark 2

Videó