Canyoning expedicó túra Ausztria


36.000 Ft
Ár
Igény szerint
Nehézség
18-50
Életkor
Biztosítunk
Felszerelés
piknik csomag
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

 Canyoning túra Ausztriában,prémium szolgáltatás.

Exkluzív élmény program,  prémium minőségben.  Ezt a canyoning túrát, csak zárt, kis csoportoknak szervezzük. Lehetsz teljesen kezdő, vagy tapasztalt kaland vadász, itt a kanyoning túra egyedi élmény program. A canyoningot vállalkozó kedvű, valódi kihívást kereső ügyfeleknek szervezünk. A túrákra  Ausztriában a Salza folyó, és Palfau közelében több lehetőség is van.Ügyfeleinknek tapasztalat nélkül is megszervezzük a legmegfelelőbb canyoning túrát. A canyoning túra zártkörűen kerül megszervezésre, a csoportodnak és az időjárásnak megfelelően.

A program:

A kanyoning túrák időtartama gyakorlatban egy teljes napot igénybe vesz. A túrák nehézségi szintje  a csoporttól függ.  A nehézségi szintet a kanyon helyszíne határozza meg. A túra időtartama előre nem meghatározható pontosan a létszám, felkészültség, időjárás együttesen befolyásolják. A kanyon nehézségét, az emelkedés, és ereszkedési szint különbség befolyásolja.

A canyoning túrát 6 különböző karakterű helyszínen tudjuk megszervezni. Előzetesen egyeztetjük a lehetséges helyszíneket, de a programot befolyásolhatja az időjárás (esőzés, hőmérséklet), ezért gyakorlatilag csak indulás előtt tudjuk, melyek  járható kanyonok

Találkozó Palfauban az Adventure Home rafting bázison. A canyoning túra a felszerelés kiosztással kezdődik.Ez után rövid elmélet, majd utazás a canyoning indulási pontjához. Ezt követően a kanyoning helyszínétől függően 20 perc-1,5 órás  gyalog túrázás a kanyon bejáratához.

A canyoning túra előtt, a felszerelés kipróbálása, próbaereszkedés majd kezdődik a canyoning. A kanyonokban csak lefelé ereszkedéssel haladunk a  patak medert követve.Lefelé a hegyről, olyan tájakon, ahol a madár sem száll! A kanyoning  túra része a leereszkedés a vízesésekben, egy kis úszás,csúszdázás és túrázás a patakok medrében. A  kanyoning túrát, csak olyan helyszínekre szervezzük, ahol nincs tömeg turizmus, nem várható másik kanyoning csoport. Az élmények különlegességét a varázslatos helyszínek, és a valódi kihívások adják. A komfort zónát garantáltan el fogjátok hagyni,  de a biztonságotokra maximálisan ügyelni fogunk! A biztonságra ügyelve kerüljük az ugrálásokat.Minden magasabb vízesésnél ereszkedések vannak. Az ereszkedési cél pontot viszont nem minden esetben láthatjuk. A nehezebb pontokon, nagyobb vízeséseken, a kezdőket a túravezetők eresztik le, a bátrabbak, haladók önállóan ereszkednek le. Az ereszkedések kanyontól függően elérhetik az 60 méter mélységet is! A kanyoning túrák időtartama gyakorlatban egy teljes napot igénybe vesz. A túrák nehézségi szintje  a csoporttól függ.  A nehézségi szintet az időtartam, emelkedés, és ereszkedési szint különbség befolyásolja. Túra befejezése után vissza térünk a bázisra, itt megkínálunk benneteket italokkal, és megkapjátok a canyoning túra felvételeit digitális formában.

Fontos tudnod:

A canyoning túrákra, mozgásukban korlátozott, és tériszonyos emberek nem jöhetnek!

Minden program előtt felmérjük a résztvevők fizikai képességeit, ezért a programot csak úgy szervezzük meg, hogy egy bemelegítő kaland túrán felmérjük a csoport rá termetstégét.

A biztonság, és a prémium szolgáltatás érdekében a kanyoning programon  limitált a csoport létszám.

A programot csak csoportoknak szervezzük! Minimális létszám 3  fő. Nagyobb csoportokat (8 fő felett) egymást követő csoportban szervezzük meg.

A túrákon alapvetően Német és Magyar nyelven van a vezetés,  de igény és felár esetén Angol nyelven is megszervezhető a program

A kanyoning túra összeköthető vadvízi evezéssel, csapatépítéssel. A canyoning túra, kiváló csapatépítő program. A komfort zóna elhagyása itt a programból adódik.

Csapatépítés esetén nagyon pontos képet kapsz minden csapattagról.

A kanyonok bejárása csak fegyelmezett és átlagosnál jobb mozgás koordinációval sikerülhet.

Csoportos ár minimum 160.000 Ft/ csoport 4 fő -ig, további résztvevők 36.000 Ft/fő). Kisebb létszám esetén a költség megoszlik a résztvevők között.

Időpontok: 2019június-október között előre egyeztetés alapján, hétköznapokon is.

Szállás
Blog
Foglalok
Kérjük várjon...

Videó