Vadvízi kajak oktatás


42.900 Ft
Ár
Nehézség
14-55
Életkor
Biztosítunk
Felszerelés
Önellátás
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Vadvízi kajakozás izgalmas sport, amit te is kipróbálhatsz. Ha szeretnéd kipróbálni, akár az aktív nyaralásod alatt, vagy egy hosszú hétvégére is megvalósíthatod. A vadvízi kajakozást feltétlenül egy vadvízi kajak tanfolyam keretében érdemes elkezdened. A vadvízi kajakozás biztosan tetszeni fog, ha voltál már több alkalommal rafting túrán, kipróbáltad a 2 személyes vadvízi kenut is. Ha megszeretted  a vadvízi túrázást, a vadvízi kajakozás az a vadvízi sport, ahol nem kell csoport a vadvízi programhoz. Ha megtanulsz vadvízi kajakozni, egyénileg néhány ismerőssel is lehet túrázni.

Kinek ajánljuk?

Aki többre vágyik, mint alkalmilag  vadvízi túrázni, sportosabb mint az átlag. A vadvízi kajakozás megtanulásához időre van szükség, de ha van egy olyan hétvége amit az életedből erre az izgalmas sportra szentelnél most megteheted. A vadvízi kajakozás nagyon változatos sport, ha van már tapasztalatod a síkvízi kajakozásban, nagy előnyt jelent. Vadvízi kajakos tanfolyamok elvégzése után, kellő tapasztalattal nagyon könnyen találsz munka lehetőséget. Lehetsz túravezető csapatunk tagja, így garantáltan meg fog térülni a képzésed. Ha szeretnéd, hogy  hobbid lehet a munkád akkor a vadvízi kajakozással biztosan célba érsz.

Helyszín:

Ausztria Salza folyó, aktuálisan legideálisabb szakaszai. A Salza folyó csak 420 km-re van Budapesttől, a vadvízi folyók szempontjából, az egyik legbiztonságosabb a vadvízi kajak oktatásra. A Salza folyón több szakasz van, nagyon tiszta ha csak a folyó parton üldögélnél, már akkor felfrissülnél nem hogy egy kajak tanfolyamon, ahol szinte biztos, hogy nem maradsz szárazon. A Salza folyón Palfau és Wildalpenben vannak a szállás lehetőségek, és a vadvízi kajak oktatás szakaszai. A vadvízi kajak tanfolyamon minden szükséges felszerelést biztosítunk számodra. Méretednek megfelelő vadvízi kajakot, kajak lapátot, hullámkötényt, meleg neoprén ruhát, neoprén csizmát, mentőmellényt, sisakot. Neked csak a fürdőruhádat kell hozni, a tanfolyam díja a felszerelések bérleti költségét is magában foglalja.

Program: Az alap vadvízi kajak oktatás 2 napos, hétvégi kurzusokon történik Magyar nyelven

Egy hétvége alatt megismerheted az evezés alap technikáit biztonságos körülmények között Ausztriában a Salza folyón. A vadvízi kajakban, már az első vízre szállással te irányítod a hajódat, és a legtapasztaltabb Magyar oktatók fognak segíteni neked. A vadvízi kajak tanfolyamon a létszám korlátozott, mindig kis csoportos , és más társaságokkal ellentétben a kajak tanfolyamon nincs rafting vagy vadvízi kenus csoport. A kajak oktatók csak a tanulókkal foglalkoznak!

A vadvízi  kajakozást minden esetben elméleti oktatás előzi meg a folyó parton. Megismered a felszerelésed, az evezés elméleti technikáját, és szabályait. Ha meg van az elméleti rész, ezt követi csak a vízre szállás, ami minden esetben a Salza folyó olyan szakasza ami a legoptimálisabb a biztonságos fejlődésedhez. A vadvízi skálán ami  (ww 1-6) között jelölik, a (ww1-2) szinten indul az evezés. Gyakorlatban a vízen töltött idő 3-4 óra, de szinte észre sem fogod venni az időmúlását. Az első napon a tanfolyam közös esti programmal folytatódik, hangulattól és időjárástól függően tábortűz mellett a folyóparton vagy bázison.

A vadvízi kajakozás második napján a tanfolyam reggeli után a folyó kicsit nehezebb szakaszán folytatódik. A vadvízi kajakozáshoz nem kell nagy szakaszokat megtenni, a lényeg a technikád fejlesztése.A technikai oktatás után egy gyors, és könnyű ebéd a folyó parton. Délután pedig egy laza evezés levezetésként, ahol már nem kell feladatokat gyakorolni, csak az eddig elsajátított kajak ismereteiddel túrázol a megfelelő szintű, nehézségű szakaszon. A vadvízi kajak tanfolyam elvégzése után további program lehetőségek lesznek, új barátságokra tehetsz szert. Ha komolyan gondolod a tovább fejlődésed, az  oktatók programokat, tovább képzéseket fognak szervezni. Tehetségedtől és gyakorlatodtól függően elérhető időn belül garantáltan lesz lehetőséged, vadvízi kajakos túra vezetőként munka lehetőségre.

A vadvízi kajak tanfolyam mellett az ismerőseid, család tagjaid sem fognak unatkozni, számukra különböző fakultatív programokra van lehetőség.

Időpontokat előzetes bejelentkezéssel egyeztetjük. Megtervezheted az aktív nyaralásod programjai mellé is a tanfolyamot, ami általában hétvégén van.

A kajak tanfolyam elvégéséhez legalább 2 éjszaka szállást is igénybe kell majd venned a helyszínen. A kajak oktatás ára nem tartalmazza a szállás költségeket. A Salza folyó közelében több szállás lehetőség is van a kempingtől a szállodáig. Javasolt helyszín a Salza folyó közelében Wildalpen vagy Palfau. A szállásod megszervezésében, kiutazásban segítünk.

 

Szállás
Blog
Foglalok
Kérjük várjon...

Képek

gesause 037

Videó