Szállodák és fogadók


20 EUR-tól
Ár
Nehézség
Életkor
Felszerelés
önellátás, igény esetén reggeli vagy félpanzió
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Rafting, canyoning programjaink vendégeink részére, a szükséges szállás megszervezésében is segítünk. Ha a mi szállás helyünkön (Adventure Home), már nincs szabad hely az igényednek megfelelő szállás keresésben segítünk.

Az Adventure Home szállás mellett, a környék minden szállás helyét ismerjük. A szállásokat érdemes előre lefoglalni, mert a környéken kevés a szállás kapacitás, és a jó elhelyezkedésű, ár/érték arányban is jó helyekre nehéz helyet foglalni.  A szállások nagy része nem foglalható online, és nehezen található meg az interneten.

Palfauban és a környékbeli településeken (Lassing, Göstling, Wildalpen, Lackenhof,Praebichl) több szállás lehetőség is van, melyet egyénileg foglalhatsz. Mi lekérjük neked a helyet és a szállás adónál rendezed a foglalásodat. Tájékoztatási jelleggel az alábbiakra számíthatsz:

Kempingezési lehetőség Palfauban vagy Wildalpenben 10 Euro/fő/éj

Faházas elhelyezés kempingben 20-25 Euro/fő/éj

Egyszerű szállás turistaházban vagy Alpesi Hüttében 20 Euro/fő/éj

Apartman szállás önellátással  4-6 ágyas elhelyezéssel 25-30 Euro/fő/éj

Panzió szállás 30-35 Euro/fő/éj

Fogadó (étterem is van a szálláson) 40 Euro/fő/éj

Hotel színvonaltól függően 60 Euro/fő/éj-től

A szállások többsége rafting bázisunktól (Adventure Home) 5-25 perces autózásnyira helyezkedik el.

szallas gostling fogadó 2

Partner szállodáink a rafting bázisunktól min 3, max 30 percnyi autóútra helyezkednek el. Szolgáltatásaik közül szauna, bár, diszkó terem, zárkörű udvari grillparty helyszín, konferencia-terem is igénybe vehető. Kezdőár reggelivel 58 EUR/fő/éj.

hotel 2 szalloda 1

A szállások foglalásában segítséget kaphatsz Angol vagy Német nyelven az idegenforgalmi hivatalnál. Online szállás foglalási lehetőség itt:

Csoportos szervezés esetén írd meg elképzeléseidet, igényeidet és mi javasolunk  megfelelő szálláshelyet bármely  kategóriában. Ha a programodat már lefoglaltad nálunk, akkor partnereinknél a szállásodat foglaló befizetése nélkül szívesen le is foglaljuk számodra!

 

Szállás
Blog
Foglalok
Kérjük várjon...

Képek

szalloda 1

Videó