a

9 900 Ft
Ár
Könnyű
Nehézség
8-12
Életkor
Felszerelés
Önellátás
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Gondoltad volna, hogy a gyerekeket a snowboard jobban érdekli mint a síelés? Ez nem véletlen, hiszen a snowboardozás a legélvezetesebb téli sport! Add meg a gyerekeidnek a szabad választást, és a snowboardozás örömeit. A gyerekeknek szervezett snowboard oktatáson egyénileg vagy kis csoportban, játékosan tanítjuk meg a snowboardozás alapjait. Az Adventure snowboard oktatás garancia, a biztonságra, és a sikeres gyors fejlődésre.

Családi dilemma, hogy ki tanítsa a gyereket ha kevés az időnk a téli sport szenvedélynek hódolni. Szeretnél önfeledten sportolni, miközben a gyerek is megtanul snowboardozni? Válaszd az Adventure snowboard oktatást.

A gyerekek nagy része már nem a síelést választaná, ha rajtuk múlna csak, hogy a síelést vagy a snowboardozást választanák. Azokban a családokban ahol a szülők csak síelni tudnak, nem szívesen gondolnak ara, hogy a gyerek a snowboardot válassza. Pedig nem érdemes idegenkedni a gondolattól, hiszen a sí és a snowboard rokon sportok.  A közös téli sport a lényeg, hiszen a család együtt is tud majd csúszni legyen az sí vagy snowboard.

Kezdő gyerek snowboard oktatásra legalább 6-7 éves kort meg kell várni. A snowboard aszimmetrikus mozgás, amit csak akkor szabad elkezdeni, ha a szimmetrikus mozgás könnyedén megy. A snowboard tanulásánál a kezdeti stádium talán nehezebb is mint a síelés, több az esés és szokatlan a mozgás. A gyerekek könnyebben tanulnak mint a felnőttek, de az oktatásra legalább 2-3 napot érdemes tervezni. A snowboard oktatásnál a fejlődés ütemét nagymértékben befolyásolják az egyéni képességek, és az időjárási, pálya viszonyok. A snowboard oktatásnál a csoport létszáma is befolyásolja az egyéni fejlődést. Az Adventure gyerek snowboard kurzuson lehetőség van kisebb létszámban, vagy egyéni oktatáson  snowboardozni. A snowboard megtanulása annál könnyebb minél kisebb a csoport, nem hasonlít a síoktatás tematikájához. Ne várjunk lényeges eredményt néhány órás snowboard oktatással, vagy csoportos oktatáson ahol 1 oktatóra több mint 5 tanuló jut.

A gyerekek oktatását a szülök időbeosztásához tudjuk igazítani. Tehát amíg a gyerekek snowboardozni tanulnak, addig a szülőknek teljes a szabadság. A snowboard oktatás naponta 3 óra,ebben benne van a szükséges pihenő idő is. A gyerekek részére korlátozott számban, grátisz biztosítjuk a snowboard felszerelést.

Időpontok: Előzetes bejelentkezéssel 2017.01.10-2017.03.15 ig minden nap a Hochkar sípályáin.

Helyszínek: Előzetes egyeztetéssel Ausztriában a Hochkar, Ötscher, sípályákon

Szállás
Blog
Foglalok
Kérjük várjon...

Videó