a

Síelés snowboardozás karácsonyra !


23 900 Ft
Ár
Nehézség
3-70
Életkor
Felszerelés
Önellátás
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Ajándékozz élményt ajándékba. Ne foglalkozz a különböző ajándék tárgyak beszerzésével, a legmeghittebb ajándék a közös élmény . A megoldás karácsony-téli szünet a Hochkar sípályánál. A síelés-snowboardozás azaz egy utazás lehet ajándék és a karácsony ünneplése együtt. A  téli szünet kezdetével egy külön akciót szervezünk azoknak a vendégeinknek akik a karácsonyt és a téli szünetet  síeléssel snowboardozással szeretnék tölteni.

Tudjuk, hogy a karácsony szép megünneplése mennyi energiát és gyakran stresszt is jelent. Ki ne ismerné az érzést, hogy tetszeni fog e az ajándék amit ad és kap?. Mennyi előkészület, és közlekedéssel töltött idő aminek az eredménye bizonytalan öröm. Sokkal jobbat ajánlunk mindössze 10 fő részére. Téli szünetet és  a karácsonyt töltsd  másképpen. Válaszd a Hochkar fehér sípályáit, az aktív pihenést,nyugodt és békés, kellemes környezetben a sípályák közelében Palfauban. Ha idén szeretnél a téli szünetben karácsonykor kikapcsolódni ajándékozd meg szeretteidet, egy sokkal személyesebb élménnyel mint bármilyen tárgy. Ajándékozz élményt, nyugalmat!

2016 December 22-29 között 3 éjszakás turnusok az Adventure Homeban foglalhatóak. Akik eljönnek, otthonos környezetben ünnepelhetik a karácsonyt. 3 éjszaka szállás felnőtteknek 23 900 Ft/fő gyerekeknek 3-15 éves kor-ig  14 900 Ft/fő. Síbérlet akció gyerekeknek 10 éves korig 3 Euro/nap

síbérletekről bővebb tájékoztatás

Az időszakban nyitva van a Hochkar sípálya is (dec.24-én 14 óráig). A síelés mellett érdemes ellátogatni a közeli Márazellbe is.

Az ünnep legyen valódi élmény és fehér a karácsony!

Szállás
Blog
Foglalok
Kérjük várjon...

Videó