22 900 Ft
19 900 Ft
Ár
3/6
Nehézség
12-55
Életkor
biztosítunk
Felszerelés
igény esetén piknik csomag
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Evezd végig Ausztriában a Salza folyót 1 nap alatt! Dupla szakasz, nagyobb kaland. 

 

Rafting program:
Tölts több időt vadvízi evezéssel! Aktív rafting túra a Salza folyón. Hosszabb szakaszon evezhetsz, a nap fő programja a rafting. Megismered a Salza folyót, 1 nap alatt teljesítünk egy 2 napos rafting túra szakaszát. Itt lesz időd nézelődni, lazulni, átélni a vadvízi evezés örömeit. A dupla rafting, garantáltan több élmény

salza reggelsalza folyó fachwerk

Kinek ajánljuk:

Sportos, átlagosnál jobb kondícióval rendelkező vendégeinknek

Cégeknek csapatépítésre is. Ezen a napon“megtanultok egy hajóban evezni”

Társaságoknak, akik a rafting túrából 1 nap alatt a legtöbbet szeretnék

Rafting program:

Találkozó 9 vagy 14 órakor az Adventure rafting bázison (Palfau 137).
Átöltözés után vendégeinket a folyópartra szállítjuk. A folyó part közel van a rafting bázisunkhoz, így több idő van az evezésre. A folyóparton rövid bemelegítést és elméleti oktatást tartunk. Elmélet után vízre szállunk a Salza folyó felső Wildalpen szakaszán. A Salza folyónak több túraszakasza van, amit a túravezetők választanak ki a csoport felkészültségének, vízállásnak megfelelően. A túrán egy hajóban evez mindenki, egy profi túravezető kormányos irányításával. Az első szakaszon a program 2,5-3 óra, túratáv 10-14 km. Túra közben lesz izgalmas vadvízi játék, ugrás a folyóba, úszás.

rafting kezdőkneksalza folyó úszás

Az első szakaszt teljesítve, pihenés, és piknik a folyóparton. A  második szakasz egy fokkal nehezebb, a palfau kanyon szakasz. Túratáv 6-8 km ami kb.1-1,5 óra. A palfaui szakaszon a folyó egy csodálatos kanyonban folyik “stájer grand canyon” ami a 2 napos rafting túrán általában a 2. nap szakasza . A vadvízi túra után visszaszállítunk az Adventure rafting bázisra, ahol átöltözés után megkínálunk frissítő itallal. Az Adventure szervezésében, a vadvízi program ideje felkészüléssel kb. 4-5 óra összesen. Túratáv: 16-24 km

Salza ugrás a kanyonbanRafting classic

      Tudni valók:

  • A rafting túrára az úszástudás feltétel!
  • Teljes és minőségi védő felszerelést kapsz (5 mm neoprén alsó-felső, neoprén csizma) neked csak fürdőruhát kell hoznod.
  • Kezdőként is vállalható, oktatást kapsz a biztonságod érdekében magyar nyelven, profi túravezetéssel, igény esetén angol, német nyelven is!
  •  A programot úgy szervezzük, hogy a saját autódat ne kelljen használnod. Vizes neoprén ruhában nem kell az autódba beülnöd, rafting transzfer buszainkkal szállítunk!
  •  Ingyenes parkolás, szállítás a bázisunk és a folyó között. Nincs további költség
  • Túrán bérelhetsz go-pro kamerát (5.000 Ft), vízhatlan telefontokot (1.500 Ft).

A rafting túrát 5 fő együttes jelentkezése esetén előre egyeztetett időpontban, 07.01-08.26 időszakban hétköznapon is megszervezzük!

Időpontok: Minden hétvégén, július 1-augusztus 26 között hétköznap is. A túrákra érdemes előre bejelentkezned, mert a férő helyek száma limitált!

Kedvezmények:

15 fő után 1 ingyenes hely

Diákoknak (14-18 év) az ár 16 900 Ft személyenként

 

Jelentkezés: Érdeklődés, foglalás a Foglalok gombra kattintva vagy e-mailben: info@adventure.hu

 

Szállás
Foglalok
Kérjük várjon...

Videó