a

Salza rafting csoportoknak


19 900 Ft
Ár
2/6
Nehézség
10-65
Életkor
biztosítunk
Felszerelés
önellátástól a félpanzióig
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Szeretnél  társaságodnak, kollégáidnak  vadvízi túrát szervezni?A legjobb helyen jársz, mert profi társaságunknak saját Rafting bázisa van Ausztriában. A rafting túrákra nagyobb csoportokat is tudunk vállalni, minőségi szolgáltatásokkal  a legjobb árakon!

Ha szeretnétek az Ausztriai vadvízi kalandokat gazdaságosan megoldani, akkor ez a programajánlat nektek szól! Szervezd meg társaságodnak, kollégáidnak a vadvízi túrát. Csoportos jelentkezés esetén a rafting túra olcsóbb, és természetesen jobb is hiszen a ti társaságotok lesz csak a csoportban. A program 20 fő együttes jelentkezése esetén indul.

A Salza Rafting csoportos vadvízi program időzítését úgy állítottuk össze, hogy 1 éjszakás tartózkodás mellett is kényelmesen kivitelezhető legyen! A 2 napos Ausztriai vadvízi evezés, fél napos szabad programmal. Elég szombaton reggel elindulni Magyarországról, mivel a vadvízi evezésre a találkozó szombaton 14 órakor van! A túra megegyezik a Salza Classic rafting programunkkal, délutáni indulással. A fenti árat min.20 fő együttes jelentkezése esetén garantáljuk!

salza classic rafting ausztria 3rafting ausztria Salza

1. nap

Találkozó Palfauban, délután 14 órakor az Adventure ausztriai rafting bázison (8923 Palfau, Palfau 137). Találkozó után megbeszéljük milyen szakaszon legyen a vadvízi túra. A bázison van a vadvízi felszerelés kiosztása, és az átöltözés után vendégeinket a folyópartra szállítjuk. A folyóparton bemelegítés és elméleti oktatás. Elmélet után a Salza folyó könnyebb szakaszán avatunk be a vadvízi evezés rejtelmeibe. A vadvízi túrán a csoportnak megfelelő hajókban van az evezés. Kezdőknek raft hajóban, haladókat a kisebb kenukban. A rafting túra szakasza 10-14 km,ami  2-3 óra evezést jelent. Evezés után következik a szállás elfoglalása. A szállás lehet kempingben is, van egy nagyon hangulatos kemping a Salza folyónál. Itt bulizni is lehet szabadon.

salza raftingrafting salza

2. nap

A délelőtt szabadon eltölthető fakultatív programokkal, pihenéssel telik. Délelőtt van idő a környéken túrázni. A vadvízi evezés 13 órakor kezdődik. A vízre szállás már egy erősebb, izgalmasabb szakaszon lesz. Mindkét nap profi rafting túravezetőink kísérik és képzik a csapattagokat. Evezés közben időnként pihenőket tartunk, vadvízi ügyességi játékokkal, bátorságpróbával. A vadvízi túrák hossza mindkét napon 2-2,5 óra, túra táv 12-14 km. A folyószakaszokat a túravezetőink határozzák meg a csoport felkészültségének és a vízállásnak megfelelően. Hazautazás rafting túra után 16-17 órától!

Ezt a rafting programot kezdő raftingosoknak is ajánljuk.

Az ár tartalmazza a 2 napos vadvízi evezést, teljes felszereléssel oktatással, vízre szállási illetékkel.

Az ár nem tartalmazza a  szállás és az ellátás költségeit. A program időzítésének köszönhetően egy éjszakás szállásfoglalás is elegendő (szombat estére). Kedvező áru szállás kiválasztásában segítünk!

A Salza Rafting csoportos program foglalható 2017 május 1 és október 9 között minden hétvégére, hétköznapokra.

A jelentkezés feltétele : A programra előfoglalás javasolt.

Minimum létszám 20 fő. Kisebb csoportokat is vállalunk, de ebben az esetben a vadvízi túrákra kisebb a kedvezmény. Nagyobb csoportokat is elvállalunk.

 Fontos tudnod:

 • Az Adventure 2 napos vadvízi túrákra az úszástudás feltétel.
 • Az Adventure többféle vadvízi hajótípust biztosít:
  • vadvízi kenu (2 személyes)
  • mini raft (2-3 személyes rafting hajó)
  • klasszikus raft, “nagyraft” (6-8 személyes rafting hajó)

A hajók megválasztásánál az igényeidet, a kiválasztott folyószakasz adottságait és a vízállást is figyelembe vesszük!

 • Teljes és minőségi védő felszerelést kapsz (5 mm neoprén alsó-felső, neoprén csizma) neked csak fürdőruhát kell hoznod.
 • Oktatást kapsz a biztonságod érdekében magyar nyelven, profi túravezetéssel, igény esetén angol, német nyelven is!
 • A programot úgy szervezzük, hogy a saját autódat a legszükségesebb mértékben kelljen csak használnod. Vizes neoprén ruhában nem kell az autódba beülnöd, hanem rafting transzfer buszainkkal szállítunk!
 • Túrák befejezése után az Adventure bázisra visszaszállítunk és welcome drinkkel várunk (tea, üdítő)!

A rafting túrák teljes költsége természetesen nem csak a vadvízi program ára. A túra költsége nagymértékben a szálláson és ellátáson is múlik. A szállás megoldásra is vannak ajánlataink, biztosak vagyunk benne, hogy a teljes költségben és a szolgáltatások  ár/érték arányban a legjobbat nyújtjuk.

Túra szervezés előtt vedd fel velünk telefonon is a kapcsolatot.

Szállás
Blog
Foglalok
Kérjük várjon...

Videó