Rafting + 2 nap kaland


29 900 Ft
18 900Ft
Ár
3/6
Nehézség
10-65
Életkor
biztosítunk
Felszerelés
nem tartalmaz
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Rafting túra Ausztriában a Salza folyón, extra élményekkel! Rafting mellé 2 napra változatos kalandokkal.

Rafting túra a Salza folyón, a környék legjobb élményeivel kombinálva. Kaland hétvége 2,5 napos változatos élményekkel. A rafting mellett lesz időd a mostviertel régió felfedezésére.  Néhány lehetőség a teljesség igénye nélkül: vízesés túra, hegyi túra felvonózással, wellness, kalandparkozás,,… Ezen a programon minden bele fér,ami a környéken kalandos élményt jelent csomag ajánlatban.

A rafting extra programhoz az Adventure szállások egyikét kell igénybe venned  2 éjszakára. Vendégeket, családtagokat is hozhatsz, ha nem vesznek részt a rafting túrán akkor is kapnak a szálláson belépőket az extra programokra. Nekik csak a szállást kell kifizetni!

Kinek ajánljuk?

Szinte bárkinek, aki alpesi környezetben kirándulni, kalandozni szeretne, és ki szeretné próbálni a raftingot is

Családoknak, baráti társaságoknak, akiknél 12 év feletti gyerekek vannak

Cégeknek, ahol a kollégáknak, gyors és ösztönző kikapcsolódást szeretnének

Ez a rafting program tartalmazza a környék nevezetességeinek a belépőjét, szauna használatot a szálláson. Mindezeket ha egyénileg vennéd igénybe és a szállásodat magadnak foglalnád nem kapnál grátisz belépőt,és az alábbi költségek merülnének fel a rafting túrád költségén felül.

 • a göstlingi Solebad élményfürdő belépő (12,5 EUR/fő helyett grátisz)
 • a palfaui vízesés belépő (5,5 EUR/fő helyett grátisz)
 • Waidhofen an der Ybbs kalandpark belépő (22 EUR/fő helyett grátisz)
 • Lassing  Mendlingtal -a fa útja – tanösvény belépő (8 EUR/fő helyett grátisz)
 • a hochkari libegőzés (18,50 EUR/fő helyett grátisz)
 • Ötscher libegőzés ( 17 EUR/fő helyett grátisz)

A programlehetőségek tetszőleges sorrendben kihasználhatók a rafting túra előtt, vagy után.

A program az általunk javasolt időzítéssel:

Program:                           

 1. nap (péntek) Megérkezés felfedezés

Érkezés. Ha már napközben megérkeztek, az érkezéseteket előre jelezzétek. Az extra programok belépőit a szállásotokon vehetitek át, egy térképpel együtt ami alapján megfogjátok találni azokat a helyeket, ahol az extra programokon vehettek részt. Bejelentkezés 15 órától a szállás helyeden.Délutánra a kirándulásokat ajánljuk. Kirándulásra tippeket itt találsz:, ha csak estefelé érkeztek, akkor a Göstlingi Solebad wellness fürdőt, mely 22 óráig tart nyitva. A fürdőnek meleg, sós vizes medencéi vannak, hangulatos kültéri élménymedencével. A wellness fürdőben étterem is van. Ha érkezésed 18 óra után várható a szállásodra az sem gond, szombaton és vasárnap ugyanúgy kipróbálhatod ezeket a programokat, rafting után!

Göstling solebadlunzi tó

 1. nap (szombat): alpesi kalandok, kirándulások

Ez a nap amikor kötetlenül programozhatok, felfedezhettek. Rajtatok múlik mi fog veletek történni, az érdeklődéseteknek megfelelő lehetőségeket ti választjátok ki. A programokon nincs túravezetés, de nem is szükséges. A belépőket, térképet a szálláson kapjátok meg. A helyszíneket térkép alapján könnyen meglehet találni, a weboldalon az információkat a kirándulások alatt is megtaláljátok

vízesés túra palfau

Hegyi kirándulások:

Az alpesi panoráma, felemelő érzés. A hegy meghódítása nem csak a hegymászók kiváltsága. A  mászás fáradtságát nem kell megélned. 3 helyszínen a felvonókat igénybe vehetitek, így könnyebben eljuttok a csúcsra. A kiránduló helyszíneken 9-16 óra között járnak a felvonók (libegő). A hegyi túrákra 3 helyszín van. Hochkar, Gemeindealpe, Ötscher. A hegyi kirándulásokra a  helyszíneken 1 alkalommal fel-le libegőzhettek. A felvonóval  könnyebben eljuttok a csúcsokra. A kirándulásokról bővebben itt olvashatsz:

Strandolás, wellness:

Az alpesi üdülésből a strandolást nem szabad kihagyni. Jó idő esetén a tiszta hegyi tavakat, strandokat érdemes meglátogatni. Hűvösebb időben, vagy ha kimaradt az esti fürdőzés ajánljuk a Göstlingi sós vizes fürdőt. bővebben itt olvashatsz:

Kalandparkozás:

Alsó Ausztria legnagyobb kalandparkja Waidhofen an der Ybbs-ben található. Különböző nehézségi szintek, kezdőknek és haladóknak egyaránt szórakoztató sportos program bővebben itt olvashatsz:

Vízeséstúra:

A Palfaui vízesés túra “kötelező”, ha a környéken barangolsz. Egyedülálló természeti látványosság. 2-3 órás kirándulás a Palfau vízesések mentén. A vízesés túráról bővebben itt olvashatsz

csodálatos vízesésmászó

3.nap (vasárnap)  A rafting program

Reggeli 9 vagy 13 órakor találkozó az Adventure rafting bázison (Palfau 137). Átöltözés után vendégeinket a Salza partra szállítjuk. A folyóparton bemelegítést és elméleti oktatást tartunk. Elmélet után rafting a Salza folyó aktuálisan legjobb szakaszán tartjuk a rafting túrát. A vadvízi túrán nagy figyelmet fordítunk a biztonságra, hogy mindenki könnyen és biztonságosan elsajátítsa a vadvízi evezés alapjait. A vadvízi program 2-3 óra, túra táv 12-16 km. Rafting túrán van lehetőség a vadvízi folyóval testközelből is megismerkedni. Lehetőség szerint a csoport igénye szerinti szakaszon evezünk. Túra befejezés 17 óráig.

rafting kezdőknekrafting salza

Fontos tudnod:

 • A program 2019. július 1 és szeptember 8 közötti hétvégékre foglalható.
 • A programra korlátozott férőhelyek vannak, ajánlott az előfoglalás.
 • A rafting programon 12 év felett lehet csak részt venni.
 • A rafting túrán 6-8 személyes hajókat biztosítunk.
 • Az extra programokra nincs túra vezetés, de nem is szükséges, sem  a Német nyelv ismerete
 • A biztosítás kötelező a rafting program idejére
 • Az extra programokon 3 napban ingyenesen részt vehetnek azok a kísérők is, akik nem eveznek.

Szállás: A program ára nem tartalmazza a szállásköltségeket. A szállást apartmanban, panzióban vagy hotelben tudjuk megszervezni. Az elhelyezési igényedet igyekszünk teljesíteni, de a korlátozott férőhelyek miatt szükséges előre foglalnod!

Szállásfoglalás

A program csak szállással együtt foglalható. A szállásfoglalást elintézzük neked! A program foglaló befizetésével a szállásodat is lefoglaljuk. A szállás költségedet a helyszínen Euro-ban a szálláson készpénzben kell kifizetned.

Az akcióban résztvevő szálláslehetőségek:

Adventure Home panzió (Palfau) : A rafting túra induló, és érkezési pontja. (2-4 ágyas pótágyazható fürdőszobás szobák) 70 négyzetméteres közös vendégtér, modern konyha, grátisz WIFI, önellátás

(30 Euro/fő/éj)

Fogadóban-apartmanban (Lackenhof)

Elhelyezés 3 csillagos apartman hotelben 2- 4-6 ágyas szobákban önellátással, szauna használattal. Igény szerint ellátás kérhető reggeli 7 Euro/fő, vacsora 15 Euro/fő

(25 Euro/fő/éj-től)

Hotelben (Lassing, Göstling)

Elhelyezés 3 vagy 4 csillagos hotelben 2- 4-6 ágyas szobákban reggelivel. Igény szerint vacsora kérhető

Vacsora 20 EUR/fő

(60 EUR/fő/éj-től)

Ellátás: A program nem tartalmaz étkezést. Vendégeinket  a rafting bázison a vadvízi túrák után teával,üdítővel kínáljuk. Igény esetén ebédet és vacsorát is szervezünk!

Grill vacsora rendelhető: 15 EUR/fő/alkalom. A grillezés kiváló esti program, ahol bőségesen fogyaszthatsz, választékos grill különlegességeinkből. A közös grillezés a rafting bázison  rendelhető: 15 EUR/fő/alkalom.

Amennyiben a szállásod nem a bázison van, a vacsora a szállásod  étteremben  kerül megrendezésre.

Utazás: A helyszínre történő kiutazás egyénileg történik. A kiutazásban is tudunk segíteni mikrobusz vagy telekocsik szervezésével! A túra helyszíne Palfau a Salza folyó völgyében. Palfau 4-5 óra távolságra van Budapesttől (420 km).

Túraidőpontok: 2019.07.01- 09.10-ig minden hétvégén. A helyeket előfoglalással tudjuk csak biztosítani. Ha garantáltan szeretnél helyet kapni, legalább 6 héttel indulás előtt foglalj

Kedvezmény: 15 fő után 1 ingyen hely a programon. 30 fő jelentkezése esetén a szálláson is

Jelentkezés: A férőhelyek limitáltak. 1 hétvégén maximum 30 fő részére van kapacitásunk.

Foglalás 5.000 Ft/fő foglaló befizetésével. Időpont foglalás info@adventure.hu címen

 

Foglalok
Kérjük várjon...

Videó