a

Prémium Rafting túra


24 900 Ft
Ár
3/6
Nehézség
8-65
Életkor
biztosítunk
Felszerelés
piknik csomag
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Vadvízi evezés-rafting prémium szolgáltatásokkal, Ausztriában a Salza folyón. Igényes vendégeknek! Lehettek kezdők vagy gyakorlott evezősök, a programot igényeitek szerint formázzuk! Ideális választás, ha zártkörűen a ” VIP szektorban” szeretnétek evezni.Kiváló csapatépítő programnak is! Hívd meg barátaidat, klubodat, kollégáidat egy különleges vadvízi kalandra.

Kinek ajánljuk? Társaságoknak, családoknak, cégeknek , akik saját társaságukban szeretnének zártkörűen rafting túrán részt venni, kompromisszumok nélkül. A prémium rafting túrán a vadvízi evezés igényes kikapcsolódást jelent. A rafting túrára jelentkezhet teljesen kezdő társaság is, jöhetnek gyerekek is, mert a rafting programon a vendégek adja a mértéket az élményekhez.

Miért prémium a vadvízi túra?  Mert a csoportban  csak ti vagytok, az evezés időtartama addig tart ameddig szeretnétek. Nem kell más társaságokhoz alkalmazkodni, az indulás idő pontját is rugalmasan kezeljük.A rafting túrát a Salza folyó legjobb szakaszain szervezzük. Tökéletes választás ha a maximumot szeretnétek kihozni a vadvízi élményekből!
rafting turavezetorafting csapatepites

Program: 1 napos  vadvízi evezés ezen a programon  a vadvízi evezés, rafting zártkörűen történik. A csoportban csak a Ti társaságotok lesz, amitől a program sokkal személyesebb, és kötetlenebb élmény. A vadvízi evezést igyekszünk a csoport igényeinek és felkészültségének megfelelően optimalizálni. Természetesen kezdőként is lehet jelentkezni hiszen a program része az oktatás is, melyben profi oktatók, túravezetők fognak segíteni. Haladó társaságnál a rafting túra addig tart, ameddig jólesik, így ha a túrát 2 napra szervezzük, akkor a folyó összes evezhető szakasza megismerhető.

A vadvízi túra időtartama igénytől függően 2-5 óra. A túra hossza 10 – 24 km, helyszín az ausztriai rafting központ, Salza völgy-Palfau. A vadvízi evezés lehetséges 2 személyes vadvízi kenuban, sportos mini raft hajóban, vagy nagy 6-10 személyes raft hajóban A rafting (nagy hajóban történő evezés) klasszikus, de kevésbé sportos kikapcsolódás. A rafting hajóban a túravezető irányítja a hajót, a kisebb hajókat minden vendég maga irányítja, de természetesen profi túravezetők ügyelnek a biztonságra.  Ha haladó raftingozó vagy, itt a nagyszerű alkalom, hogy kihozd magadból a maximumot. Kezdőknek tökéletes lehetőség az alapok magabiztos elsajátítására. A prémium rafting túra már 5 fő együttes jelentkezése estén is rendelhető. A  túrát a csoport fizikai felkészültségéhez és az időjárási körülményekhez alakítjuk.Egyedi lehetőség, felejthetetlen vadvízi élmény, exkluzív kikapcsolódás.

vadvizi evezes salzasalza rafting(1)

 Fontos tudnod:

 • Az Adventure vadvízi túrákra az úszástudás feltétel.
 • A programra kötelező a vadvízi evezésre is vonatkozó biztosítás.
 • Az Adventure többféle vadvízi hajótípust biztosít:
  • vadvízi kenu (2 személyes)
  • mini raft (2-3 személyes rafting hajó)
  • klasszikus raft, “nagyraft” (6-8 személyes rafting hajó)

A hajók megválasztásánál az igényeidet, a kiválasztott folyószakasz adottságait és a vízállást is figyelembe vesszük!

 

 • Teljes és minőségi védő felszerelést kapsz (5 mm neoprén alsó-felső, neoprén csizma) neked csak fürdőruhát kell hoznod.
 • A program megszervezhető ebéddel, vagy piknikezéssel a folyó parton.
 • Oktatást kapsz a biztonságod érdekében magyar nyelven, profi túravezetéssel, igény esetén angol, német nyelven is!
 • A programot úgy szervezzük, hogy a saját autódat ne kelljen  használnod. Vizes neoprén ruhában nem kell az autódba beülnöd, hanem rafting transzfer buszainkkal szállítunk!
 • Túrák befejezése után az Adventure bázisra visszaszállítunk és welcome drinkkel várunk (tea, üdítő)!

Szállás:

A program ára nem tartalmazza a szállásköltségeket.

Időpontok: A programot csak csoportoknak szervezzük, előre egyeztetett időpontokban. Minimális létszám 5 fő

 

 

 

Szállás
Blog
Foglalok
Kérjük várjon...

Videó