1 napos Rafting Szlovénia


17 900 Ft
Ár
4/6
Nehézség
16-65
Életkor
Biztosítunk
Felszerelés
Önellátás
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Ausztriában a Salzán már többször eveztél és most valami újra vágysz? Próbáld ki a raftingot a szlovéniai Soca folyón! Az ideális vízállás a vadvízi evezéshez a hóolvadás után májustól  július elejéig érdemes jönnöd!

Ha megkedvelted a vadvízi evezést, raftingot Ausztriában, ismerd meg a Szlovéniai rafting túrát a Soca folyón. Szlovéniában a Soca folyó a legjobb rafting túrára. A Soca csodálatos türkizkék vízével és a folyót körülölelő tájjal Európa egyik legszebb vadvízi folyója.

rafting szlovéniasoca rafting

soca boka-trnovo szakasz

Rafting program:

A soca folyón a rafting túrádat pár óra alatt is megtudjuk szervezni. A rafting programok legideálisabb időszaka április végétől júliusig. Ezen időszakban van elég víz a folyóban, és élvezetes a rafting túrára is. A rafting túrákra gyakorlatilag 1 szakasz van,(boka vízesés-tronovo). A soca folyó többi szakaszán csak a gyerekes családi túrákra javasoljuk a rafting túrát, mert hosszú, eseménytelen és lassan folyik a víz. A gyerekes rafting túrákra ez megfelelő. Ha izgalmas valódi rafting élményekre vágysz, amikor nagy a hullámzás és a folyó vad, akkor a klasszikus rafting szakasz (Boka-Trnovo) 11 km, az ideális. A soca rafting túrákra kezdőknek nagy raft hajóban (6-8 személyes), haladóknak kétszemélyes hajókkal is evezhető. A túra minden alkalommal beöltözéssel és eligazítással, majd gyakorlással kezdődik, a Soca folyó könnyebbik szakaszán. A túra hossza kb. 1,5-2 óra. A rafting túra után átöltözés a folyó parton várakozó mikrobusznál. A rafting túra mellett marad idő a környéken más extrém sportokat illetve kiránduló programokat is kipróbálni!

Túraidőpontok: Április- májusban inden hétvégén. Májustól minden nap.

 

Szállás
Blog
Foglalok
Kérjük várjon...

Videó