a

Rafting extrém Szlovákia


18 900 Ft
Ár
4-5/6
Nehézség
20-49
Életkor
biztosítunk
Felszerelés
nincs
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Ha már kipróbáltál több vadvízi folyót, és egy olyan rafting programot szeretnél ami közel van, sportos és nagyon izgalmas akkor itt a helyed!  Szedd össze bevállalós, sportos ismerőseidet, barátaidat, mert erre az adrenalin túrára csak csoportosan lehet jelentkezni.Fedezd fel az egyik legizgalmasabb vadvízi helyszínt, biztos lehetsz benne, hogy az Adrenalin szinted tartósan magasan marad. Az extrém rafting egy épített pályán a Duna vizével van elárasztva, ezért bár nem ivóvíz, de nem is hideg.

A helyszín Szlovákia Dunacsúny, vadvízi evezős körökben az egyik leghíresebb Európai színvonalú, mesterséges vadvízi verseny pálya. A helyszín mindössze 180 km-re van Budapest-től, Pozsonytól (Bratislava) csak 20 km. A Dunacsúnyi vadvízi pálya a legközelebbi vadvízi evezési lehetőség, ebből is az egyik legkeményebb. A Dunacsúnyi pályán gyakorolnak a vadvízi evezős sportolók, ide mivel nem természetes vadvízi folyó csak előzetesen lehet a pályára időpontot foglalni.

Dunacsúny rafting6Dunacsúny rafting2
Program terv: Kiutazás közösen Budapestről ,utazási idő kb. 2 óra. Terepszemle, szakaszválasztás, átöltözés, bemelegítés, start. A pálya 2 egymás melletti párhuzamos csatornából áll, amin 5 különböző variációban lehet leevezni. A rafting pálya jól áttekinthető, a nehézsége ellenére is biztonságos, mert a mederben minden szikla kerek és a szakasz végén állóvízre érkezünk. A program hossza 4 óra, ezalatt többször is tarthatunk pihenőket és tetszőleges számú leevezést kivitelezhetünk, a résztvevők erőnlététől függően.

Időpontok csak előzetes egyeztetés alapján 04.20 – 10.10 között.
A program ára: 18 900 Ft / Fő  (283.500 Ft min./ csoport) Csak csoportos rendelés esetén kerül megrendezésre a vadvízi program.

Szállás
Blog
Foglalok
Kérjük várjon...

Képek

Dunacsúny rafting

Videó