Rafting -Canyoning Ausztria


32 900 Ft
Ár
3/6
Nehézség
14-55
Életkor
biztosítunk
Felszerelés
önellátástól a félpanzióig
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

2 napos aktív program haladóknak! Vadvízi evezés a Salza folyó nehezebb szakaszán, canyoning egy kezdők számára ideális kanyonban. Ha már többször voltál vadvízi evezésen és szeretnél canyoningozni, de szívesen eveznél újra egy haladó szakaszon.Kápráztasd el ismerőseidet, párodat, bizonyítsd vadvízi tapasztalatodat. Az adrenalin szintjük garantáltan emelkedni fog, míg te magabiztosan uralod a helyzetet!

Alpesi kalandhétvégére az egyik legjobb program kombináció azoknak akik már ismerik a vadvízi evezést, vagy voltak a Salza folyón több alkalommal, és újdonságot keresnek. A felfrissülés és az aktív kikapcsolódás garantált! Aki már ismeri a vadvízi evezést azoknak szinte kötelező a canyoningot is kipróbálni.Programunkat elsősorban azoknak ajánljuk akik már több alkalommal eveztek a Salza folyón, de a környéket még nem fedezték fel. A Salza folyó közelében több canyoning túra lehetőség is van. Itt a canyoning program számít könnyebbnek, a vadvízi evezés jelenti a nagyobb fizikai igénybe vételt amiben elvileg már van tapasztalatot.

Program:

A rafting-canyoning túra  kombinációval. 1,5 napban izgalmas, és szórakoztató kaland túrán vehetsz részt, nem kell nagy szervezés, a költsége sem magas. A túra akár 1 éjszaka szállással is megszervezhető.

canyoning ereszkedéssalza classic rafting ausztria 3

Program: A programot az időjárás befolyásolhatja, ezért az esetleges módosításokat a helyszínen tudjuk csak eldönteni.

Első nap (szombat):

Délután 13.00 órakor találkozó az Adventure rafting bázison (Palfau 137), átöltözés után vendégeinkkel a kanyoning túra induló pontjára utazunk . A canyoning túra kb. 20 perces könnyű hegymászással kezdődik. Rövid canyoning oktatást követően beereszkedünk a kanyonba.  A kanyonban egyre szűkebb patakmederben sétálva haladunk lefelé majd kötélen is ereszkedünk. A canyoning túrán főleg csak ereszkedések, vannak, de lesz ugrás 5 méterről és egy kis úszás is. A kanyonban kezdésként  a túravezető ereszt le,de az ereszkedést a program közben te is megtanulhatod.Ha már rá éreztél a canyoningra, akkor aktívan önállóan ereszkedhetsz le. A canyoning program időtartama csoporttól függően  3-4 óra. Canyoning túra után este felé érkezünk vissza az Adventure rafting bázisra. Ez után tudod elfoglalni a szállásodat.

A túrák után este grillezés a bázison (előzetes bejelentkezés alapján!) A grillezés tradíció az Adventure kaland túrákon. A bőséges grill vacsora több különböző hússpecialitásból készül, salátával körettel, italokkal (0,5 l sör, üdítő,bor). A grillezést rossz idő esetén is meg tudjuk szervezni kulturált körülmények között. A vacsora után lazulás a tábortűznél, vízipipázás a Salza folyó partján.Tökéletes levezetés a nap élményeinek megosztására egymással.

2. nap (vasárnap):

Délelőtt 9 órakor van a találkozó az Adventure rafting bázison. Az evezés előtti felkészülésre kevesebb időt kell fordítani. A vadvízi rafting túra, a Salza folyónak a nehezebb szakaszán lesz.  Természetesen az időjárás és a csoport felkészültsége befolyásolhatja a programot, de célunk, hogy  a vadvízi evezés egy  dinamikus,izgalmas szakaszon legyen, ahol a folyó gyorsabb. A vadvízi program ideje 2-2,5 óra. A túrák érkezési pontja átlagos vízállásnál (150-200 cm) között,közel van (2-3 km) a rafting bázishoz.

Az idjárás, és a csoport létszám befolyásolhatja a programot. Vadvízi túra nagyobb csoport esetén délután kerül megrendezésre. Ebben az esetben a délelőtti programod szabad. A szabad idődet, ha szeretnéd aktívan eltölteni, el tudsz menni a környéken kirándulni. Ha csoportosan jelentkezel a túrára (6 fő felett), meghívunk egy vízesés túrára, vagy hegyi kerékpárokat adunk kölcsön díjmentesen. Természetesen igyekszünk úgy szervezni, hogy a vadvízi túrád a terveid szerint legyen. A várható létszámról és időbeosztásról a túra előtt már fogunk tudni tájékoztatni.

rafting_salza(1)eraf1

 

Fontos tudnod:

 • Az Adventure canyoning-vadvízi túrákra az úszástudás feltétel!
 • 18 év alattiak csak szülői felügyelettel vehetnek részt a túrán.
 • Minimális  korhatár 14 év, de minimum 150 cm magasság.

 

Az Adventure többféle vadvízi hajótípust biztosít:

 • vadvízi kenu (2 személyes)
 • mini raft (2-3 személyes rafting hajó)
 • klasszikus raft, “nagyraft” (6-8 személyes rafting hajó)

A hajók megválasztásánál az igényeidet, a kiválasztott folyószakasz adottságait és a vízállást is figyelembe vesszük!

 

 • Teljes és minőségi védő felszerelést kapsz (5 mm neoprén alsó-felső, neoprén csizma) neked csak fürdőruhát kell hoznod.
 • Oktatást kapsz a biztonságod érdekében magyar nyelven, profi túravezetéssel, igény esetén angol, német nyelven is!
 • A programot úgy szervezzük, hogy a saját autódat a legszükségesebb mértékben kelljen csak használnod. Vizes neoprén ruhában nem kell az autódba beülnöd, hanem rafting transzfer buszainkkal szállítunk!
 • Túrák befejezése után az Adventure bázisra visszaszállítunk és welcome drinkkel várunk (tea, üdítő)!
 • A vadvízi evezésre is kiterjedő biztosítás megléte kötelező a túrák napjaira. Ezt még indulás előtt kell megkötni! A helyszínen nincs rá lehetőség! A biztosítást online azonnal megkötheted például itt: http://www.biztositas.hu/Utasbiztositas.html

Időpontok: A túrákra csoportosan 6 fő felett, időpont kérhető. Ha egyénileg jelentkezel jelenleg az alábbi időpontokra jelentkezhetsz:

2019.06.15-16

07.20-21

08.18-20

 

Szállás:

A program ára nem tartalmazza a szállásköltségeket. A program megszervezhető 1 éjszakás szállás foglalással is. Természetesen kényelmesebb, ha 2 éjszakára foglalsz szállást. A szállásod megszervezésében igény esetén segítünk.

 

 

Szállás
Blog
Foglalok
Kérjük várjon...

Videó