a

Rafting – Mountain bike Ausztria


18 900 FT
Ár
3/6
Nehézség
14-50
Életkor
Igény szerint
Felszerelés
Önellátás
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Rafting-Mountain bike hétvége Ausztriában a Salza folyó völgyében. Fedezd fel az Alpok hegyi ösvényeit, evezz vadvízen.Kaland, sport, kihívás! Vadvízi túra és egy mountain bike túrák, választásod szerinti túraszakaszon. Sportolj aktívan a te elképzeléseid szerint. Változatos élmények a kondíciódnak megfelelő szakaszokkal.

Ausztriában a Salza folyó környéke számtalan mountainbike útvonalat kínál kezdőknek-haladóknak. Az Eisenwurzen és a Gesause nemzeti parkok területén több mint 100 km jelölt kerékpárút található.Ha szeretnél igazi Alpesi környezetben bringázni, itt biztosan megtalálod a számodra megfelelő túrákat. A kerékpár túrák különböző terepviszonyok szerint. Aszfalt és könnyű terep, erdei murvás szakasz? Itt minden nehézségi szintű kerékpározásra van lehetőség, ami összeköthető a vadvízi evezéssel a Salza folyón.

Program:

Hétvégi kaland túráink szombat reggeli indulással kezdődnek. A vadvízi evezést és a mountain bike túrát szakasztól függően szervezzük. A kezdő vadvízi evezésre a szombat délelőtti turnusban szervezzük a vadvízi túrát, ami lehet 2-3 személyes kenuban, vagy 6-8 személyes raft hajóban. A haladó vadvízi túra vasárnap van. A kerék pározásra a vadvízi túrák mellett  marad majd időd. Ha tapasztalt bringás vagy Hozhatod a saját mountainbike-odat, térképet és út leírást adunk, te pedig saját felkészültségednek megfelelően választhatsz túrákat.

Ha nem vagy megszállott bringás, és nincs kerékpárod,biztosítunk számodra Kona típusú mountainbikeot.

 

Mountain bike túra:

Mountain bike program ismertetés, túra tippek. A túraszakaszt a csoport felkészültségének megfelelően közösen választjuk ki! Az útvonalak kombinálhatóak az Alpentour Gesause és az Eisenwurzen Nemzeti parkban található szakaszaival. Mountainbike-ok kiosztása, beállítása a bázisunkon (Adventure Home). Túrától függően a táv és az időtartam változó, de minimum 2 óra. A

Rafting túra: Rafting ruházat és felszerelés kiosztása, átöltözés a bázison. Transzfer a Salza folyóhoz, a rafting indulási ponthoz. Oktatás, majd az evezés megkezdése, vízbeugrálási lehetőségek, vadvízi evezés fokozatosan erősödő szakaszon. A rafting túra időtartama: kb. 2. 5-3 óra, túratáv: 10-14 km.

Árak:

1 Rafting önnállóan szervezett kerékpározással 14.900 Ft

1 Rafting + 1 vezetett mountainbike túra, saját MTB esetén 18 900 Ft.

1 Rafting + 1 vezetett mountainbike túra, KONA MTB bérléssel 21 900 Ft.

Fontos tudnod:

  • Az Adventure vadvízi túrákra az úszástudás feltétel.
  • 18 év alattiak csak szülői felügyelettel vehetnek részt a túrán.
  • Minimális  korhatár 14 év, de minimum 150 cm magasság.
  • A kerékpár túrára több útvonallehetőség van. A megfelelő szakaszt a túra vezetője választja meg.

 

Szállás
Blog
Foglalok
Kérjük várjon...

Képek

Mountain bike Palfau

Videó