Parkfürdő Landl Ausztria


4 Euro
Ár
Nehézség
1-99
Életkor
Felszerelés
Önellátás. Büfé van
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Szeretsz strandolni, de nem ismered a  lehetőségeket? Mi elkalauzolunk, mert ismerjük az összes strandolási lehetőséget Alsó Ausztriában. Ausztria legszebb, közeli fürdő tavait a környékünkön találod.

Palfau környéke bővelkedik vízben. Tavak, folyók, vízesések, patakok. Ami közös bennük, hogy nagyon tiszták. Csábítanak a fürdőzésre. Bár ezek a vizek nem termálvizek, de meleg nyári időben igazi felfrissülést jelentenek. Elmerülni egy kristály tiszta hegyi tóban, szabadon úszni hasonlóan boldogító, mint a tengerben, de a sós íz nélkül. Ha még nem próbáltad, vedd fel a „bakancs listád”-ra, hogy egy szép nyári napon ezt is megéljed.

Landl fürdő tó:  A strandon 2 tó van. Egy nagyobb, és egy kisebb tavacska.  Az alpesi strand Mooslandl településen található, ami 11 km-re van Palfautól Hieflau irányában. A fürdő tavat az útról is látni lehet. A fürdő tónak páratlan adottságai vannak. Csodálatos panorámával,  a Gesäuse hegyeire. A tavat egy forrás táplálja ami szökő kútként tör fel a tóban. A tó partja kiépített, lassan mélyül. A legnagyobb mélysége 3 méter. A tó mellett egy pici kis tavacska is van, ami ideális az egészen kis gyerekek fürdőzésére is, mert a mélysége kb. 0,5 méter. A víz hőmérséklete jó idő esetén ideális a strandolásra (21-26 Celsius). A tó partja gondozott, füves. Hatalmas terület van a parton, ahol a gyerekeket biztonságos körülmények között lehet hagyni játszani, hintázni, homokozni. A strand grátisz szolgáltatása a profi strand röplabda pálya, különböző vízi eszközök használata. Belépő 4 Euro, ami egész napos tartózkodást és ingyenes parkolást biztosít.

A családi aktív nyaraló programunkhoz ajánlott fakultatív programként.

A strandolás össze köthető, vadvízi evezéssel, kerékpározással, via ferrata túrával, Gesäuse hegyi túrákkal.

Szállás
Blog
Foglalok
Kérjük várjon...

Képek

Landl parkfürdő

Videó