0 Ft
Ár
Könnyű
Nehézség
3-70
Életkor
Nem szükséges
Felszerelés
Nincs
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Palfau egy apró Alpesi üdülőhely.Mindössze  400 lakossal, érintetlen természeti környezettel. Palfauban kirándulni lehet több útvonalon is. Palfauban 6 km-en belül több program lehetőség is van, amit 1 nap alatt végig lehet járni. A híres Salza folyó kanyonja, a palfaui vízesés, via ferrata útvonal, mountain bike, és hegyi túra szakaszok.

A Palfaui kiránduló túrákat a központban található térképen jelölik. A felfedező túrákra gyalog vagy mountain bikkal lehet vállalkozni. A központból indulva a legközelebbi látványosság a Salza folyó kanyon bejárata. A Salza folyó kanyon szakaszát nem csak a salza folyón vadvízi túrázva,hanem gyalog is meg lehet tekinteni. A folyó part gyalog távolságra van. kiépített útvonal nincs, de a Salza folyó partját követve, nagyon szép rálátás van a Salza folyóra.

A Salza folyó partján van egy kerékpáros szakasz is, ami a Palfaui vízesés irányába vezet, 5 km -en a folyó mellett. Palfau leghíresebb látványossága,  nevezetesen a Palfaui vízesés. A Palfaui vízeés túra egy külön program, belépő szükséges a vízesésekhez.

A Palfaui mellett található másik nevezetes program egy klettersteig-Via ferrata túra szakasz. A Klettersteig kezdőknek is alkalmas a túrázásra.A klettersteig túrához felszerelés szükséges, bérelni az Adventure Home-ban lehetséges.

Hegyi kerékpározásra és gyalog túrázásra a Gamstein hegyre vezető túra a legnagyobb túra. A kirándulásokra több útvonal van kijelölve. A túrák hossza és időtartama kombinálható.

Ha nem vágysz nagyobb túrákra csak egy kis körsétára a falúban, akkor 5 km-en belül körbe járhatod az egész települést. Palfauban van egy világörökség részét képező templom, kálvária domb. A templomtól nagyon szép kilátás van az Enns folyó felett emelkedő 2.000 méter feletti hegycsúcsokra.Palfau egy nyugodt ki település, gyakorlatilag még kocsma sincs. talán épen ettől annyira békés és kellemes üdülő település, ahol a legnagyobb biztonságban barangolhatsz.

 

Szállás
Blog
Foglalok
Kérjük várjon...

Képek

20151206_110120

Videó