Lunz-i tó (Lunz am See)


Ár
1/6
Nehézség
3-99
Életkor
Bérelhető
Felszerelés
Büfé, étterem van
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Strandolj és csónakázz egy csodálatosan tiszta tavon! Fantasztikus panoráma, túrázási  lehetőséggel kicsiknek és nagyoknak.

A Göstling melletti Lunz am See tavacska Alsó-Ausztria legnagyobb fürdőtava. A Lunzi tó 25 km távolságra fekszik Palfautól, ideális kiránduló helyszín gyerekes családoknak, akár babakocsival is. A városka hangulatos, és a tó is könnyen megközelíthető. Közvetlenül a tó közelében parkolhatunk (díjköteles 1 Euro/óra). A Lunz-i tó 1,7 km és 600 méter széles, legmélyebb pontja 36 méter mély. Romantikus környezet a tó felett magasodó Dürrenstein szikla falaival. Akinek kedve tartja, megkerülheti a tavat gyalog vagy kerékpárral.

lunzi to

Legnépszerűbb program a csónakázás. Gyerekeknek nagy élmény evezős vagy (elektro)motoros csónakkal a tavon csónakázni. A tó vize kristálytiszta, nyáron ideális strandolóhely, melyhez kiépített strandszakasz is tartozik, büfével, játszótérrel. A tó felett egy kiránduló útvonalon további 2 tóhoz lehet fel túrázni, de ezekben a tavakban nem lehet fürödni.  A Lunz-i tó meleg napos időben éri al a fürdésre alkalmas hőmérsékletet. Vize nagyon tiszta, öntisztuló, mert forrás táplálja ami, ki is folyik mégis állandó a víz mélyése, ami a legmélyebb ponton 36 méter. A vízminőség megőrzésére nagy figyelmet fordítanak.  Vendégeinknek, akik az Adventure Home-ban szállnak meg, a július-augusztusi időszakban, ingyenes strandbelépőt biztosítunk a Lunz-i tó strandjára.  Közvetlenül a strand mellett található egy úszó színpad, amelyen minden nyáron zenei koncerteket, bulikat szerveznek.  A tó partján kiváló étterem is van, tóra néző terasszal.

Blog
Foglalok
Kérjük várjon...

Képek

lunz-i to

Videó