a

Jutalomút Ausztriába


10 900 Ft-tól
Ár
Programtól függő
Nehézség
10-70
Életkor
Biztosítunk
Felszerelés
Igények szerint
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...
Jutalmazd meg dolgozóidat természetes élményekkel! Szeretnél vidám kollégákat látni,akik, jobban teljesítenek ? A természetes élmények garantáltan növelni fogják a munka kedvet és a lojalitást a cég felé. Minden sikeres vállalkozás életében eljön az ideje a közös feltöltődésnek a jól megérdemelt pihenésnek, bízzad a jutalmazást közvetlenül az Ausztriai kalandok specialistáira!
Kinek ajánljuk?
 Bármely cég számára amelyik a csapatépítést, ajándékozást, és a dolgozók motivációs programját, egy programon belül szeretnék megszervezni. Az Adventure Team segít, hogy költséghatékonyan aktív kikapcsolódást szervezzen. Minden eseményre van több, költséghatékony megoldásunk. Programokat profi módon, garanciákat vállalva szervezzük meg. A szokványos Magyarországi jutalom programoknál változatosabb, több élményt kínáló kalandos eseményeket a legközelibb helyszínre szervezzük.
Helyszínek:
A  kaland programok helyszínei a mesés Salza folyó környéke (Palfau, Wildalpen, Göstling,, lunz am See). vagy egy kicsit távolabb (Lackenhof, Mariazell, Prebichl)  , ahol szintén csodálatos Alpesi környezetben jutalmazhatod meg kollégáit a legkülönbözőbb élményekkel.

Ötschergrabenferrata hochkar 2palfau map

Milyen program lehetőségek vannak?

Szinte minden amit az Alpesi környéken lehetséges. Hegyi túra, wellness, csónakázás, rafting,via ferrata túra, canyoning,kötél park kerékpározás, kincs keresés,sí-snowboard, barlang túra,alpesi kaland a lehetőségek számtalan variációja.A helyszínen az élmény programokat a cég elképzelései szerint költség hatékonyan megszervezzük. Vállalni tudjuk nagyobb létszámú (100 fő feletti) rendezvények megszervezését is.

A céges rendezvényekhez kombinált program csomagokat állítunk össze, így az eltérő érdeklődésű különböző életkorú kollégáknak is alternatív lehetőségeket nyújtunk. Nagyobb létszámú cégeknél nagy tapasztalatunk van a csoportok kezelésében. A biztonságos program lebonyolítás érdekében, az adott programhoz tartozó optimális létszámot alakítjuk ki.

A céges rendezvényekhez teljes körűen, megszervezzük a szállást, ellátást is. A nyugat dunántúli cégek számára, akár 1 napos programként is, amihez mindössze csak 1 éjszaka szállást kell igénybe venni.A környék összes szállás helyével kapcsolatban vagyunk. Több nagy kapacitású szállás hely is van, ahol a cég számára külön termet, disco helységet tudunk kérni.A kalandos programok után közös szórakozást is megszervezzük.

A programok megvalósításában profik vagyunk. Felmérjük az előzetes igényeket, a cég mindössze csak adja meg a tervezett létszámot, időpontot, szállás igényt. Az adott költség keretből kihozzuk a legtöbb, ár/érték arányban is kimagasló szolgáltatást.

Ne köss kompromisszumot, a céged dolgozói igénylik a jó bánás módot.Csapatunk és, partnereink a környék specialistái Magyar nyelven fogunk vendégül látni benneteket.

Kérj ajánlatot, gyorsan össze állítjuk,és egy felejthetetlen céges programot szervezünk garanciákkal.

Szállás
Blog
Foglalok
Kérjük várjon...

Videó