Erdei íjászat Palfauban


8 900 Ft
Ár
Könnyű
Nehézség
5-70
Életkor
Biztosítunk
Felszerelés
Önellátás
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Próbáltátok már az erdei íjászatot? Az Ausztriai családi aktív nyaralás egyik kedvelt programja a Palfaui erdei  íjász pályán. Ezen a programon bárki részt vehet, még az is aki életében nem fogott íjat. Az íjászat helyszíne az Adventure Home közelében található (4 km)  Palfauban. Az erdei íjászat kötetlen program, egyénileg veszel rajta részt. Az íjász pálya a Gasthof Eschau mellett található közvetlenül a 25-ös út mellett.

Az erdei íjászathoz a Gasthofban kapod meg az íjász felszerelést. Az íjászathoz előre be kell jelentkezni, a pálya 9-18 óráig tart nyitva. Az íjászat a Gasthof melletti erdőben történik. A program időtartama és a túra hossza rajtatok múlik, mert több verzió van. 3 különböző hosszúságú pálya közül választhattok (500 m – 1,4 km – 3.3 km) Az íjász pálya az erdőben van kijelölve.17 célpont vár rátok, erdei vadállatok 3D-s formájában. Az állatok természetesen nem mozognak, de van olyan célpont is ami mozog. Az íjászatot érdemes olyan programként megszervezni amikor, többen vagytok a “vadászaton”. A célpontok eltalálása nem könnyű az erdős terep viszonyok miatt. Az íjászatra érdemes olyan öltözékben menni amiben lehet csúszni-mászni is.

A helyszínen felszerelést az Adventure Home vendégei a családi aktív nyaralás keretében díjmentesen használhatják. A családi aktív nyaralás programján az íjászkodásra 1 alkalommal van lehetőség, tetszőleges pályán és időtartamban.

Azoknak akik  nem a családi aktív nyaralás vendégei az alábbi költségekkel kell számolni:

Felszerelés bérlés 20 Euro/íj (méret szerint)

Pálya használat 10 Euro/ fő/óra

nyílvessző 5 Euro/  db (elvesztés esetén kerül felszámolásra)

A felszereléseket a program befejeztével  le kell adni a Gasthofban.

 

Szállás
Blog
Foglalok
Kérjük várjon...

Képek

Erdei íjászat Palfau

Videó