a

Hegyi túra Palfau Ausztria


0 Ft
Ár
3/6
Nehézség
14-60
Életkor
Saját túra felszerlés szükséges
Felszerelés
Önellátás
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Ha kinézel az ablakon mindenhol hegyeket látsz. Merre is induljál el? A döntés rajtad múlik, mi azt javasoljuk hogy válaszd a neked tetszőt, amit fizikai felkészültségeddel  összhangban van. A hegyi túrák mindig kihívást jelentenek, ezért készülj fel előre. Tervezd meg az útvonalad, öltözz megfelelő ruházattal, a cipő nagyon fontos. Legyen nálad, víz „túlélő csomag”. Számolj az idővel. Korán indulj el, legyen nálad térkép. Maradj a jelölt túra útvonalakon, a turista utak jelentenek csak biztonságot. Itt eltévedni veszélyes, ráadásul sok terület természet védelem alatt áll. Ha itt letérsz a jelölt útról vagy magán területre tévedsz, ahol nem túrázhatsz (megbüntethetnek). Tiszteld az erdőt, és tartsd be az előírásokat. Palfaui kirándulásnak a teljeség igénye nélkül, az alábbi hegyi túrát ajánljuk, ahová nincs szükség hegymászó felszerelésre.

Gamstein túra: Ez a legközelebbi hegyi túra, ami közvetlenül a Palfaui bázistól indul. Palfau felett ez a legmagasabb hegy (1776 méter). Nem kell autóba ülnöd, átlagos kondícióval is teljesíthető. A túra táv kb. 5 km, az emelkedés 1.200 méter. A várható menet idő fel 3-3,5 óra. Az útvonal többségében erdőben halad. Az erdei szakaszt elhagyva a csúcsot több irányból is meg lehet közelíteni. A hegy hosszú, és keskeny gerincéről az összes hegycsúcs látható. Az Enns folyó feletti Gesäuse, (Óperencia), és az ybbs folyó menti hegyvonulatok. A túrát meglehet hosszabbítani a vissza úton, Lassing irányába ha valaki egész napos túraként szeretne a Palfau feletti hegyekben kirándulni.

A Gamstein hegyi túra összeköthető vadvízi evezéssel, kerékpár túrával, nordic walking programmal. A családi aktív nyaralás keretében is megszervezhető kiránduló túra

Szállás
Blog
Foglalok
Kérjük várjon...

Képek

Gamstein túra

Videó