a

Gemeindealpe Hegyi roller


21 Euro
Ár
Közepes
Nehézség
6-60
Életkor
Nem szükséges
Felszerelés
Önellátás, étterem van
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Gemeindealpe Alsó Ausztria egyik kedvelt kiránduló helye. A Máriazell mellett található Gemeindealpen télen síelni, nyáron túrázni és hegyi rollerezni lehet. A hegy 1620 méter magas csúcsáról csodálatos panoráma van. Hochschwab, Rax, Erlaufsee a legismertebb látnivalókból.

A Gemeindealpe -Mitterbach hegy nem véletlenül kedvelt kirándulóhely. A hegycsúcs közelébe  felvonóval is fel lehet jutni, így gyerekekkel is teljesíthető magashegyi túrát lehet szervezni. Ami a hely egyedisége a panorámán és kiránduláson kívül  a hegyről lefelé száguldás terep rollerrel és a gokarttal.

A hegyi roller pálya a Gemeindealpe lift középső állomásától lefelé indul a 4,6 km hosszú murvás pályán száguldozhatsz gocart-tal és terep rollerral lefelé. A pályára csak lifttel lehet feljutni amit külön a rolleres programra is igénybe lehet venni. A hegyi rollerezés igazi adrenalinszint növelő program. A gokarton és a rolleren mindössze csak fékezni lehet, azt viszont muszáj! A roller pályán maximálisan ügyelnek a biztonságra, de ennek ellenére sem veszélytelen a száguldás a rollereken. A biztonságosabb verzió a gokart, itt nincs szükség egyensúly érzékre és az átlagnál erősebb lábizmokra. A tereproller fizikailag közepesen nehéz, ami azt jelenti, hogy csak nagyobb gyerekeknek ajánljuk, akiknek már van tapasztalata a rollerezésben. A terep roller nagyon jó fékekkel van felszerelve,  a pálya karban van tartva, kerékpárosok és túrázók előtt a pálya le van zárva.A pálya használata a családi aktív nyaralás keretében 1 alkalmas fel és lemenetelt az aktív nyaralás ára tartalmazza. Akit elkap a szenvedély azoknak a játék folytatódhat, de az alábbi összegeket kell kalkulálni: Felnőtt 4 körös jegy 63 Euro, gyerek részére 36 Euro.  A Gemenidealpe kirándulás természetesen nem csak az adrenalin keresőknek érdemes program. A közeli Máriazell valamint az Erlaufsee egész napos felfedező kirándulásra is érdekes program. Az Erlaufsee a nyári napokon fürdőzésre is alkalmas, Máriazell pedig minden időben megér egy városnézéssel egybekötött kirándulást. A Gemeindealpe kirándulást össze lehet még kötni a Türnitzben található nyári bobozással, vagy a közeli Wienerbruckban található kalandparkozással.

Szállás
Blog
Foglalok
Kérjük várjon...

Képek

mountaincarts5_900x600

Videó