Erlaufsee


0 Ft
Ár
Nehézség
3-99
Életkor
Felszerelés
Étterem, búfé van
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Strandolj, búvárkodj kristály tiszta hegyi tóban!

Mariazelltől 4 km-re,található  az Erlaufsee alpesi tó. A tó és környéke kedvelt kirándulóhely családok körében. Az Erlaufsse különlegessége, hogy búvárkodni, horgászni is lehet benne. A tó egyik felén ingyenes és, gondozott strandot alakítottak ki.

Az Lunz-i tóhoz hasonlóan az Erlaufsee is ivóvíz tisztaságú. Az Adventure Home vendégei július-augusztus időszakban az aktív nyaraláson részt vevő a vállalkozóbb kedvűek búvárkodhatnak is a 38 m mély vízben. A helyi búvár iskola vállalja, hogy az érdeklődőket, előzetes bejelentkezés esetén elkalauzolják egy víz alatti bevezető merülésre. A merülésre előre be kell jelentkezni.

A tavon térítés ellenében csónakázni, horgászni is lehet. A horgászati engedélyt a helyszínen lehet megváltani. A napi jegy ára 29 Euro+ csónak bérlés, és korlátozott számban kapható. Aktuális információk a horgászatról itt:

A strandoláshoz a part szakaszt feltöltötték finom homokkal,kialakítottak játszó teret is. A part a strand szakaszon lassan mélyül, de a tó hőmérséklete csak szép nyári napokon éri el a kellemes strand hőmérsékletet. Az Erlaufsee strandolás össze köthető kirándulásokkal, vagy Máriazell meglátogatásával.

Szállás
Blog
Foglalok
Kérjük várjon...

Képek

20170731_121255

Videó