21 900 Ft
18.900 Ft
Ár
3/6
Nehézség
20-65
Életkor
Biztosítunk
Felszerelés
Nem tartalmaz, de rendelhető
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Csapatépítés ahol megértitek mit jelent “egy hajóban evezni”

Csapatépítés Ausztriában, a “legközelebbi földi paradicsomban”. A vadvízi  csapatépítő programunkra a Salza folyó völgye az egyik legideálisabb színhely, Budapesttől csak 420 km-re, fekvő festői Salza folyó könnyen és gyorsan megközelíthető. Magyarországról. Tökéletes, helyszín, inspiráló program. Könnyen megvalósítható, minden meg van, ami a sikeres csapatépítéshez szükséges.

Kinek ajánljuk? Minden olyan társaságnak, ahol szükség van egy hatékony könnyen megszervezhető  csapatépítő programra. A csapatépítés helyszíne a csodálatos Salza vadvízi folyó, ami szinte minden fizikai felkészültségű résztvevőnek alkalmas a rafting túrával egybekötött csapatépítő programra. A csapatépítő program , több mint rafting. A rafting túra alapja a csapatépítésnek, játékos vadvízi evezés  izgalmas kihívásokkal. Természetesen és gyorsan kiderül, hogy a csapattagok mennyire működnek együtt, hogyan viselkednek váratlan helyzetekben. A vadvízi evezés közös kihívás, melynek nehézségét, feladatok céljait a csapatépítő program igényei szerint, állítjuk össze. A cél teljesítése, amely korábban elképzelhetetlennek látszott, óriási közösségteremtő erővel bír. Segíteni egymáson , veszély helyzeteket elkerülni, egy hajóban evezni”, csapat tagként viselkedni. A vadvízi programok segítenek a tagoknak csapatként működni. A közös cél érdekében megtapasztalják, természetes módon az együttműködés lényegét.

csapatrafting csapatépítés 1

Vadvízi csapatépítő programunk a résztvevőknek segít megismerni önmaguk és munkatársaik erősségét, ugyanakkor kellemes élményt szerez a közös játék és elősegíti a jobb munkakapcsolatokat. Ez a program nem csupán egy rafting, vadvízi túra. Valódi csapatépítő program, vadvízi játékokkal. A csapatépítő program céljától függően, különböző  kreatív feladatokat, bátorság próbát is beépítünk a programba. A csapatépítő programok tervezésénél fő szempontunk a biztonság és hogy a résztvevők  jól érezzék magukat. A csodálatos környezet, a vadvízi evezés élményei garantáltan feloldják a kollégákat.

rafting_palfau_1salza rafting fürdes 2

A csapatépítő program elemei egymásra épülnek és egy előre meghatározott közös cél eléréséért folyik a “küzdelem”.

Ügyfeleink többféle lehetőség közül választhatnak. Az alapprogram 1  napos  vadvízi evezés a Salza folyón, de ajánlott a legalább 2 napos program amihez hozzá tartoznak más out door túrák is.

A csapatépítő program része a vadvízi evezéshez kapcsolódó oktatás is, így teljesen kezdő társaságok is részt vehetnek a csapatépítésen. Az elképzelések ismeretében a legideálisabb folyószakaszokra állítjuk össze a programot, változatos, aktív és relaxációs elfoglaltságokkal. Csapátépítő programjainkat a cégek igényeinek megfelelően májustól-októberig szervezzük. A csapatépítéshez képzett, tapasztalt vadvízi túravezetők biztosítják a szakmai hátteret.

via ferrata August_Tourismusverein Naturparkerlebnistage

A program menete: találkozó az Adventure Home rafting bázison. Átöltözés, majd a folyó parton elméleti oktatás következik. Az oktatás és a program ismertetése után a résztvevők a salza folyó legoptimálisabb szakaszán eveznek le, játékos feladatokat együtt megoldva. A programon az evezés 4-8 személyes hajókban történik, a hajókban túravezetővel, aki az evezésben és a feladatok kivitelezésében segít. A program ideje alatt a csoport minden tagjának lehetősége lesz megismerni a kollégáit “természetes oldalukról”, vezetőink pedig segítenek megérteni és elsajátítani a csoportban való együttműködés lényegét, és sikerének erejét. A csapatépítés része egy közös étkezés is a folyó parton. A program várható ideje 3-4 óra.

A csapatépítéshez a vadvízi evezésen kívül a program teljes idejére teljes körű szervezést biztosítunk. A csapatépítés sikerét nagy mértékben befolyásolják a vadvízi csapatépítő túrát követő események is. A közös étkezések, kikapcsolódás, a megfelelő színvonalú szállás.

22 éves szakmai tapasztalatunkra alapozva, biztos lehet  a csapatépítő programunk sikerében!

A  csapatépítés megszervezéséhez, a helyszínén minden szállást, éttermet ismerünk. A falusi szálláshelyektől kezdődően a 4 csillagos szállodákig bármilyen szállástípusra tudunk ajánlatot küldeni!

Szállás lehetőségek árai:

apartmanban önellátással  4-6 ágyas elhelyezéssel 20-25 Euro/fő/éj

apartmanban önellátással 2 ágyas szobában 30 Euro/fő/éj

panzió reggelivel  2 ágyas szobában 30-36 Euro/fő/éj

Fogadó  (étterem a szálláson) reggelivel 2 ágyas szobában 35-40 Euro/fő/éj

Hotel (kategóriától függően) reggelivel 2 ágyas szobában (58- Euro/fő/éj-től

A szállás árakat és elhelyezési lehetőségeket az időpont és a foglaltság befolyásolhatja. A környék kiemelt turisztikai szempontól, ami miatt a szállásokra érdemes előre ledani a foglalásokat.

Ajánlatkérésére igyekszünk  1 munkanapon belül válaszolunk! Bővebb információt csapatépítő rafting programjainkról telefonon és  e-mailben adunk.

Szállás
Foglalok
Kérjük várjon...

Videó