a

31 900 Ft
Ár
Könnyű
Nehézség
8-55
Életkor
Biztosítunk
Felszerelés
Önellátás
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Családi örömök télen is kellenek! Gyertek mozduljatok, ki tanuljátok meg együtt a legszórakoztatóbb téli sportot a snowboardozást a  havas élmények messze többet adnak mint gondolnátok. A snowboardozás nem elérhetetlen sport, gyorsan tanulható, és felnőtteknek is ajánlott.

Sportos család vagytok, szeretnétek fiatalok maradni és élvezni a sportolást a szabadban télen is? Akkor a snowboardozást ne hagyjátok ki. A snowboard a legsokoldalúbb téli sport, amit felnőtt korban is meg lehet tanulni minden előképzettség nélkül. Erősítsétek a családi összetartozást, gyűjtsetek felejthetetlen élményeket, mert a snowboardozás garantáltan a legjobb téli sport ami örökre meg fogja változtatni a télről alkotott szemléleteteket is. Elkezdeni és megszeretni is sokkal egyszerűbb mint gondolnátok! Az Adventure snowboard oktatás garantálni fogja a gyors fejlődést, és a felejthetetlen élményeket.

A snowboard oktatáshoz az egyik legjobb helyszínen Ausztriában a Hochkar sícentrumban, Magyar nyelven, profi oktatóink várnak.

Az Adventure családi snowboard oktatás, messze menően más mintha egy szokványos snowboard oktatásra jelentkeznél bármely Osztrák snowboard iskolába.A családi snowboard tanfolyamon nem órákat veszel, hanem a tudást! Ez pontosan azt jelenti, hogy a tanfolyam naponta addig tart ameddig, képes bármelyikőtök is fejlődni. A tanfolyamon csak a ti családotok lesz azonos időben. Egy kezdő snowboard kurzusra általában 3-4 napot kell tervezni. Természetesen lehet kevesebb idő is, de senki ne várja magától és a családjától, hogy pár óra alatt megtanulhat snowboardozni. Természetesen a legtöbbet szeretnénk kihozni belőletek,  rajtunk nem fog múlni a sikeretek. Az oktatás időtartamát a családotok határozza meg.Gyakorlatban a snowboard tanfolyam egész napos elfoglaltságot jelent. Ha valaki elfárad pihen, és addig foglalkozunk, gyakorolunk azokkal akik jobban bírják. Igyekszünk együtt tartani a családot, és azonos szintre fejleszteni a tudását mindenkinek.

A snowboard könnyen tanulható sport, nagyon sokat jelent ha az első lépésektől egy tapasztalt oktató segít. Tudjuk szinte mindenkinek van olyan ismerőse aki tud snowboardozni, de ez még nem jelenti azt hogy oktatni is tudja. Gyakorlatban pedig nem is várhatjuk el, hogy a snowboardot az oktassa akinek a snowboardozásra kevés az ideje. Gyakorlatban ha valaki már jól snowboardozik, a szabad idejében inkább snowboardozni szeretne a saját örömére, mint tanítani ami nem mindig egyszerű. Az oktatáshoz türelem és elhivatottság kell, csak ha ez meg van akkor lehet hatékonyan és biztonságosan át adni a snowboardozás ismereteit. Felesleges keresni, hiszen megtaláltátok a megoldást

A snowboard oktatáson nagy figyelmet szentelünk a család minden tagjára, a biztonságotokra. Tapasztalataink szerint a családi oktatás nagyon szórakoztató, motiváló mindenki számára. Célunk, hogy a tanulás is élményt jelentsen, a folytatás pedig a családotok közös sikere legyen.

A családi snowboard oktatás ára 31.900 Ft/ nap előfoglalással, vagy helyszíni fizetéssel 100 Euro  ami naponta értendő. A tanfolyamon 2-5 fő vehet részt azonos családból. A snowboard oktatás ára nem létszám függő, együttesen értendő létszámtól függetlenül. A snowboard oktatás ára nem tartalmazza  a síbérlet árat. Az optimális bérlet megvásárlásában segítünk, és korlátozott mértékben ingyenesen tudjuk biztosítani a snowboard felszerelést is.

Családi snowboard kurzusok 2018.01 10-03.15 ig minden nap előzetes bejelentkezéssel lehetséges

Helyszín: Ausztria Hochkar  sípályáin

Szállás
Blog
Foglalok
Kérjük várjon...

Videó