17 900 Ft
8 900 Ft- tól
Ár
2/6
Nehézség
8-80
Életkor
biztosítunk (prémium)
Felszerelés
igény szerint
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Családi raftingRafting a Salzan

Élmény az egész családnak! Kedvezményes fél napos rafting túra családoknak.

Családi program Ausztriában a Salza folyón. Kaland és izgalom fél napban. Biztonságos rafting igazi „bakancs listás” program, amivel a kamasz gyerekeidet is motiválhatod. Felfedezés, különleges élmény együtt. Hozd el a családodat, élvezzétek együtt az együttműködés örömeit. “Család építésre”  legjobb választás a családi rafting túra!

Kinek ajánljuk?

Szinte minden családoknak ahol a szülők izgalmas élményt, kalandos közös sportolást szeretnének. Családoknak, ahol több generáció is együtt tud kikapcsolódni. Tudatos szülőknek, akiknek a fiatalokkal fontos a jó kapcsolat, a minőségi együttléthez könnyen megvalósítható egészséges programot keresnek.

csaladi rafting 2diák rafting

Miért pont rafting?

Szinte bárki számára elérhető, nem kell előzetes tapasztalat. Sport és játék egészséges kombinációja mesés tájon, nem minden napi élmény. A jó családi kapcsolathoz kell a közös szórakozás a nagyobb gyerekekkel is. A rafting közel hozza számukra a természetet, az egy hajóban evezés a családi összhang lényegét. A mai világban mikor a fiatalokat a digitális, fogyasztói világ folyamatosan bombázza, érdemes természetes programokat szervezünk ahol aktív kikapcsolódást és természet közeli örömöket nyújtunk nekik. Ráadásul a családi fotóalbumba is szép képek kerülhetnek, amit jó lesz majd az utókornak megmutatni!

Rafting Program:

A családi rafting túra összességében egy fél napos program. Délelőtti vagy délutáni program. Szállás igénybe vétele nélkül is megszervezhető. Találkozó 9 vagy 14 órakor. Találkozó az Adventure rafting bázison (Palfau 137), átöltözés után vendégeinket a folyópartra szállítjuk. A folyóparton rövid elméleti oktatást tartunk. Salza folyó könnyebb szakaszán vezetünk be a vadvízi evezés rejtelmeibe. A Salza folyónak több túraszakasza van, amit a túravezetők választanak ki a csoport felkészültségének megfelelően. A vadvízi túrán nagy figyelmet fordítunk arra, hogy mindenki biztonságban legyen. Nincs felesleges kockázatvállalás, ez a túra egy kedvcsináló program, aktív kikapcsolódás megerőltetés nélkül. A vadvízi program a vízen kb 2 óra, túra táv 8-10 km. A családi rafting, egy igazi rafting túra, nem csak egy sima csordogálás a sima vízen.A rafting élményeibe tartozik a játék is. A vadvízi túra  után visszaszállítunk az Adventure rafting bázisra, ahol átöltözés után megkínálunk frissítővel. A vadvízi program mellett marad idő a csodálatos Salza folyó völgyének felfedezésére is. A folyó közelében több nagyszerű gyerekprogram, kirándulóprogram van,itt tájékozódhatsz. Ha nem csak egy napos kalandod keresel, ajánljuk a családi aktív nyaraló programunkat<

Fontos tudni:

A  vadvízi túrára az úszástudás feltétel.

Gyerekek esetén legalább 130 cm magasság,  és 6 betöltött év  feltétel

Gyerekeket csak szülői felügyelettel vállalunk.

A túrán csak raftban lehet evezni (6-8 személyes hajó, a hajóban túra vezetővel)

Teljes és minőségi védő felszerelést adunk, (5 mm neoprén alsó-felső, neoprén csizma) neked csak fürdőruhát kell hozni

A túra esőben is lehetséges, de csak az ideális (120-200 cm) vízállásnál. Amennyiben a folyó vízállása, sebessége elérné azt a szintet, ami már kockázatos az evezést egy másik időpontra halasztjuk.

Túraidőpontok:  2019.07.01.-2019.08.30 között minden nap. Minimális csoport létszám 4 fő ( 3 felnőtt).

Árak:

Felnőtt 17.900 Ft

Diák 12.900 Ft (12-18 év)

Gyerek 8.900 Ft (6-11 év)

Családi hajójegy 4-6 fő 65.900 Ft ( 6 személyes hajó)
A családi hajójegyet csak családok vehetik igénybe. A családi rafting előre bejelentett időpontokban lehet beváltani.

A kedvezményes ár csak előfoglalás esetén hétvégékre vonatkozik!
Hétköznapokon, helyszíni jelentkezéssel az ár egységesen 50 Euro/fő

 

JelentkezésÉrdeklődés, foglalás a Foglalok gombra kattintva vagy e-mailben: info@adventure.hu

 

Szállás
Foglalok
Kérjük várjon...

Videó