a

17 900 Ft
8 900 Ft
Ár
2/6
Nehézség
8-65
Életkor
biztosítunk
Felszerelés
önellátástól a félpanzióig
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Élmény az egész családnak! Kedvezményes fél napos rafting túra családoknak.

Családi program Ausztriában a Salza folyón. Kaland és izgalom fél napban. Biztonságos rafting igazi „bakancs listás” program, amivel a kamasz gyerekeidet is motiválhatod. Felfedezés, különleges élmény együtt. Ha szeretnéd gyerekeiddel a kaland, és a vadvízi evezés örömeit, megismertetni ezen a rafting túrán biztonsággal megteheted!

Kinek ajánljuk?

Szinte minden családoknak ahol a szülők izgalmas élményt, kalandos közös sportolást szeretnének. Családoknak, ahol több generáció is együtt tud kikapcsolódni. Tudatos szülőknek, akiknek a fiatalokkal fontos a jó kapcsolat, a minőségi együttléthez könnyen megvalósítható egészséges programot keresnek.

Miért pont rafting?

Szinte bárki számára elérhető, nem kell előzetes tapasztalat. A fiataloknak nem minden napi élményt adhatunk. A jó családi kapcsolathoz kell a közös szórakozás a nagyobb gyerekekkel is. A rafting közel hozza számukra a természetet, az egy hajóban evezés a családi összhang lényegét. A mai világban mikor a fiatalokat a digitális, fogyasztói világ folyamatosan bombázza, érdemes természetes programokat szervezünk ahol aktív kikapcsolódást és természet közeli örömöket nyújtunk nekik. Ráadásul a családi fotóalbumba is szép képek kerülhetnek, amit jó lesz majd az utókornak megmutatni!

Rafting Program:

A családi rafting túra összességében egy fél napos program. Délelőtti vagy délutáni programként is megszervezhető. Találkozó 9 vagy 14 órakor. Találkozó az Adventure rafting bázison (Palfau 137), átöltözés után vendégeinket a folyópartra szállítjuk. A folyóparton rövid elméleti oktatást tartunk. Salza folyó könnyebb szakaszán vezetünk be a vadvízi evezés rejtelmeibe. A Salza folyónak több túraszakasza van, amit a túravezetők választanak ki a csoport felkészültségének megfelelően. A vadvízi túrán nagy figyelmet fordítunk arra, hogy mindenki biztonságban legyen. Nincs felesleges kockázatvállalás, ez a túra egy kedvcsináló program, aktív kikapcsolódás megerőltetés nélkül. A vadvízi program a vízen kb 2 óra, túra táv 8-10 km. A családi rafting, egy igazi rafting túra, nem csak egy sima csordogálás a sima vízen.A rafting élményeibe tartozik a játék is. A vadvízi túra  után visszaszállítunk az Adventure rafting bázisra, ahol átöltözés után megkínálunk frissítővel. A vadvízi program mellett marad idő a csodálatos Salza folyó völgyének felfedezésére is. A folyó közelében több nagyszerű gyerekprogram, kirándulóprogram van,itt tájékozódhatsz. Ha nem csak egy napos kalandod keresel, ajánljuk a családi aktív nyaraló programunkat<

Fontos tudni:

A  vadvízi túrára az úszástudás feltétel.

Gyerekek esetén legalább 130 cm magasság és 6 betöltött év a feltétel

Gyerekeket csak szülői felügyelettel vállalunk.

A túrán csak raftban lehet evezni (6-8 személyes hajó, a hajóban túra vezetővel)

Teljes és minőségi védő felszerelést adunk, (5 mm neoprén alsó-felső, neoprén csizma) neked csak fürdőruhát kell hozni

A túra esőben is lehetséges, de csak az ideális (120-180 cm) vízállásnál. Amennyiben a folyó vízállása, sebessége elérné azt a szintet, ami már kockázatos az evezést egy másik időpontra halasztjuk.

Túraidőpontok: 2019.06.01.-2019.08.30 között minden nap. Minimális csoport létszám 4 fő ( 3 felnőtt).

Árak:

Felnőtt 17.900 Ft

Diák 12.900 Ft (12-18 év)

Gyerek 8.900 Ft (6-11 év)

A kedvezményes ár csak előfoglalás esetén hétvégékre vonatkozik. Hétköznapokon, helyszíni jelentkezéssel az ár egységesen 50 Euro/fő

 

JelentkezésÉrdeklődés, foglalás a Foglalok gombra kattintva vagy e-mailben: info@adventure.hu

 

Szállás
Foglalok
Kérjük várjon...

Videó