a

15 900 Ft
7 900 Ft
Ár
2/6
Nehézség
8-65
Életkor
biztosítunk
Felszerelés
önellátástól a félpanzióig
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Élmény az egész családnak! Kedvezményes 1 napos túra családoknak: most minden felnőttel 1 gyermek féláron vehet részt a rafting túrán!  Ha szeretnéd megismertetni gyerekeiddel a vadvízi evezés örömeit, ezen a rafting túrán biztonsággal megteheted!

Kinek ajánljuk?

A családi rafting túra, izgalmas élményt jelent a nagyobb gyerekek és a sportos szülök számára. Ausztriában a Salza folyónak vannak olyan szakaszai, ahol biztonsággal ki lehet próbálni kezdőként is a vadvízi evezést, raftingot. A fiataloknak ezzel olyan élményt adhatunk, ami közel hozza számukra a természetet, a családi összhang lényegét. A mai világban mikor a fiatalokat a digitális, fogyasztói világ folyamatosan bombázza, nem árt ha olyan természetes programokat szervezünk ahol aktív kikapcsolódást és természetközeli örömöket nyújtunk nekik. A szülőknek is jó érzés, ha vannak közös, izgalmas élményeik! Ráadásul a családi fotóalbumba is szép képek kerülhetnek, amit jó lesz majd az utókornak megmutatni!

Rafting Program:

Délelőtt 9 órakor találkozó az Adventure rafting bázison (Palfau 137), átöltözés után vendégeinket a folyópartra szállítjuk. A folyóparton bemelegítést és elméleti oktatást tartunk. Elmélet után a Salza folyó könnyebb szakaszán vezetünk be a vadvízi evezés rejtelmeibe. A Salza folyónak több túraszakasza van, amit a túravezetők választanak ki a csoport felkészültségének megfelelően. A vadvízi túrán nagy figyelmet fordítunk arra, hogy mindenki biztonságban legyen. Nincs felesleges kockázatvállalás, ez a túra egy kedvcsináló program, aktív kikapcsolódás megerőltetés nélkül. A vadvízi program  2,5-3 óra, túra táv 8-10 km. A vadvízi túrán vannak pihenők, játékos feladatok. A vadvízi túra  után visszaszállítunk az Adventure rafting bázisra, ahol átöltözés után megkínálunk frissítő itallal és a további fakultatív programokról tájékoztatunk. A vadvízi program mellett marad időtök a csodálatos Salza folyó völgyének felfedezésére is!

A túra megszervezhető délutáni programként is. A délutáni programra 14 órakor van a találkozó az Adventure rafting bázison. A délelőtti és a délutáni rating program azonos. Raftingozni esőben is lehet, de sok, tartós esőzés hatással van a vízállásra. Az ideális vízállás a családi rafting programon (120-180 cm) között van. A túl magas vízállás  befolyásolhatja a programot, amennyiben a folyó vízállása, sebessége elérné azt a szintet, ami már kockázatos az evezést egy másik időpontra halasztjuk. Csoportos jelentkezés esetén egyéni időpont kérhető!

Palfauban és közvetlen közelében több nagyszerű gyerekprogram, kirándulóprogram van, melyekből szívesen ajánlunk a gyerekek korosztályának megfelelőt, a túra utánra vagy másnapra pl. vízesés túra, vízi vidámpark, göstlingi solebad élményfürdő, libegőzés, számtalan túraútvonal és természeti látványosság! Ha nem csak egy napos kalandod keresel ajánljuk a családi aktív nyaraló programunkat

1 napos rafting túra felnőtt àr: 15 900 Ft

1 napos rafting túra gyerek àr: 7 900 Ft előfoglalással (gyerek ár 12-éves kor-ig)

1 napos rafting túra gyerek ár 11.900 Ft helyszíni jelentkezés esetén

Fontos tudni:

 • A  vadvízi túrára az úszástudás feltétel.
 • Gyerekek esetén legalább 130 cm magasság és 6 betöltött év a feltétel
 • Gyerekeket csak szülői felügyelettel vállalunk
 • Az Adventure több hajó típust biztosít,
  • mini raft (2-3 személyes rafting hajó)
  • klasszikus raft, “nagyraft” (6-8 személyes rafting hajó)
 • Teljes és minőségi védő felszerelést kapsz (5 mm neoprén alsó-felső, neoprén csizma) neked csak fürdőruhát kell hozni
 • Oktatást kapsz a biztonságod érdekében magyar nyelven, profi túravezetéssel, igény esetén angol, német nyelven is!
 • A programon nem kell a saját autódat használni a rafting bázis és a folyó között, így sokkal több időd marad az evezésre, és nem kell a saját autódat összevizezni, parkolásért fizetni!
 • Túrák befejezése után az Adventure bázisra vissza szállítunk és welcome drinkkel várunk (tea, üdítő)!

Szállás: A program ára nem tartalmazza a szállásköltségeket.

Túraidőpontok: 2017.06.01.-2017.08.30 között minden hétvégén. Minimális csoport létszám 5 fő. A csoportok összeszervezését mi vállaljuk!

Jelentkezés: Érdeklődés, foglalás a Foglalok gombra kattintva vagy e-mailben: info@adventure.hu

 

Szállás
Foglalok
Kérjük várjon...

Képek

Családi rafting

Videó