Canyoning Szlovénia Bovec


15 900 Ft
Ár
2/6
Nehézség
10-60
Életkor
Biztosítunk
Felszerelés
Önellátás
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Canyoning túra Szlovéniában Bovec közelében. A canyoning túra  bárki számára teljesíthető túra A szlovéniai canyoning túrák közül a Boveci Susec canyoning túra a legnépszerűbb. Szinte bárki számára élvezetes program a fantasztikus, érintetlen, mohás sziklafalak között csúszdázni, ereszkedni. Bovectől 10 km-re található a Susec kanyon.

Kinek ajánljuk?

DSCN5452DSCN3727

Szinte bárkinek aki nem tériszonyos, és Szlovéniában Bovecen szeretne egy aktív élményt családjának, barátainak, kollégáinak.

Program:

Találkozó a bázison Bovec központjában. Felszerelés átvétele, majd a csoport a Bovec közeli kanyonhoz utazik.A canyoning túra kb. fél óra könnyű hegymászással kezdődik (neoprén ruhában) a kanyon bejáratához. A kanyon bejáratánál eligazítás, rövid oktatás, majd kezdetét veszi a leereszkedés a hegyről. A kanyon kezdeténél széles, majd egyre szűkebb, végül a patakmederben sétálva haladunk lefelé. A kanyon szinte bármilyen időben járható.

Canyoning Szlovénia

Canyoning Szlovénia

 

A szakasz elején kisebb csúszdázások vannak a kb. 3 méteres mélységbe. Ahogy szűkül be a szurdok egyre több a csúszdázás, ugrálás a patak vájta medencékbe. A továbbhaladáshoz helyenként szikláról sziklára kapaszkodva lehet csak leereszkedni. A canyoning túra ezen szakaszán fokozódnak a továbbhaladás nehézségei az izgalommal együtt. A kanyon vége a legizgalmasabb; először 6 métert zuhanunk a láthatatlan mélységbe, majd az utolsó csobbanásunkkal (vagy kötélen való ereszkedéssel) 12 méter magasból fejezzük be a 1,5-2 órás canyoning túrát.

A kanyoning túra össze köthető rafting túrával. A soca rafting túra boka-trnovo szakasz induló pontja közel van a kanyoning túra végállomásához.

Fontos tudnod:

  • A túrát tériszonyosoknak nem ajánljuk.
  • 18 év alattiak csak szülői felügyelettel vehetnek részt a túrán.
  • Minimális  korhatár 8 év, de minimum 140 cm magasság.

Időpontok: Minden hétvégén május-október, június-augusztus minden nap

Csoportoknak 6 fő felett hétköznapi időpont is kérhető.

 

Szállás
Blog
Foglalok
Kérjük várjon...

Videó