a

Aktív feltöltődés az Alpokban


78 900 Ft
Ár
3/6
Nehézség
18-55
Életkor
Biztosítunk
Felszerelés
önellátás
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Adventure Aktív nyári üdülés Ausztriában a Salza völgyében

Sportolj Ausztria egyik legszebb táján a közeli földi paradicsomban a csodálatos Salza folyónál. Aktív pihenés, kikapcsolódás Ausztriában alpesi környezetben, a festői Palfauban. Töltődj fel aktívan, itt 4 nap alatt, több élményt gyűjthetsz, mint egy hagyományos 1 hetes nyaralás alatt. Rafting, hegyi kerékpározás, via ferrata, túrázás, strandolás, pihenés hegyi tavaknál, vízeséseknél, tökéletes helyszín az egészséges kikapcsolódásra, aktív kalandokra, extra költségek nélkül!

Rövid a nyári szabadságod, és sok élményt , egészséges kikapcsolódást keresel? Nem szeretnél sok időt és pénzt költeni, tömeg turisták között akkor  ezt a programot neked találtuk ki. Hozd magaddal párodat, családodat és töltődj fel aktív élményekkel Ausztriában, a festői Palfauban, alpesi környezetben. Engedd el magad 4 napra (3 éjszakára), és garantáltan megélheted az aktív kalandok örömeit. Válaszd az egészséges feltöltődést, a szállásod mellé, a közelben nagyon sok változatos lehetőséged biztosítunk, amit a tetszésed szerint vehetsz igénybe. Aktív üdülésed alatt,naponta több programot választhatsz.

Program:

4 nap kalandozás 3 éj panziós szállással Ausztriában Palfauban  A kényelmes szálláshoz különböző ingyenes programokat, sportfelszereléseket biztosítunk 4 napra. Lépd át az eddigi határaidat, itt megteheted! Rajtad múlik mit választhatsz, csak kalandvágyad és erőnléted szabhat határt.

Túrázás, strandolás, kaland, felfedezés a te igényeid szerint. Érkezésed és elutazásod napján is programozhatsz,Magyar nyelvű vendéglátóid a helyszínen segíteni fognak a saját kalandjaid össze állításában. Az aktív üdülésed egyik napján elviszünk egy dupla hosszú, egész napos rafting túrára a Salza folyón.

A túrák után , közelben strandolásra is van lehetőséged. A kirándulások megszervezhetőek strandolással is összekötve. A kirándulások megszervezhetőek Mountain bIk vagy E-bike -al is. Igény esetén a kerékpár szállításban, és transzferben is segítünk.

Ha a hegyvidéket szeretnéd  kényelmesebb módon  bebarangolni, itt számos kiránduló túraútvonal van ami vízeséshez, hegyi tóhoz vagy hegycsúcshoz vezet. kipróbálhatod a via ferrata túrát, kezdőként is. A különböző programokra akár elektromos vagy hegyi kerékpárral is eljuthatsz. 2 Nemzeti parkban tekerhetsz terepen vagy forgalomtól mentes aszfalt utakon. Mit szólnál egy elektromos kerékpár túrához egy gyönyörű tó partján vagy akár Mariazell hangulatos történelmi helyszínein? Ennél izgalmasabb kihívást keresel? Tekerj mountainbikekkal, elektromos bringával, forgalomtól mentes hegyi útvonalakon.Talán nem is a kaland érdekel? Egyszerűen csak romantikus és nyugodt kikapcsolódásra vágysz a pároddal, családoddal. Itt azt is megtalálod, pihenve egy hegyi tó partján vagy barangolva a környék hangulatos kisvárosaiban. Gyönyörködj szabadon a 2 nemzeti park látnivalóiban. Az aktív feltöltődés garantált.

Mit tartalmaz az ár?

4 napos programot, és 3 éj szállást  önellátással 2 ágyas vagy 4 ágyas családi szobában

(A panzióban felszerelt konyha, a közelben bolt és étterem áll rendelkezésedre.)

1 napos dupla szakaszos Rafting túrát a Salza folyón

Belépőt a környék összes program lehetőségére.

A legkedveltebbek a teljesség igénye nélkül:

Vízesés túra a Palfaui vízeséshez. Egyéni túra a belépőjegyet a palfaui vízeséshez biztosítjuk

Alpesi tanösvény melyhez a belépőjegyet a „Mendlingtal – a fa útja” túrához biztosítjuk

·         4 órás wellness fürdő belépőjegyet a Göstlingi Solebad fürdőbe

·         Elektromos hegyi kerékpározás.3 órás elektrobike (mountainbike) kölcsönzést több helyszínen

·         3 napos mountain bike kölcsönzést a szálláson

·         íjászati lehetőséget Palfauban 3 különböző hosszúságú íjászterepen

Hegyi túrákra a Felvonó jegyet a Hochkar, Ötscher, Gemeindealpe liftre (fel-le)

Via ferrata felszerelés bérlést 3 napra, önállóan túrázhatsz

Strand belépőket (Lunz am See, Gamming) strandokra

·         50 % kedvezményt a helyi busz és vasútvonalakra

·

·         térképet a programokhoz

Időpontok: Korlátozott mennyiségben elérhetőek az alábbi érkezési dátumokkal

2017.,06.30 ,07.20

08.13, 08.20. 08.31

 

Szállás
Blog
Foglalok
Kérjük várjon...

Videó