Aktív feltöltődés az Alpokban


86 900 Ft
75 900 Ft
Ár
4/6
Nehézség
14-55
Életkor
Biztosítunk
Felszerelés
Reggeli
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

4 napos Aktív  üdülés Ausztriában a Salza völgyében Ausztria egyik legszebb táján. Különleges élmények,  izgalmas kalandok . Töltődj fel aktívan, itt 4 nap alatt, több élményt gyűjthetsz, mint egy hagyományos 1 hetes nyaralás alatt. Adventure minőségi kalandokat nyújtja  a maximális élményekhez. 3 különböző sport, és felfedezés. Rafting-vadvízi evezés, canyoning, magashegyi túrázás. Az aktív programok mellett marad idő strandolásra, pihenésre. Tapasztalt vezetőink, és a tökéletes helyszín garancia az egészséges kikapcsolódásra, aktív kalandokra. Gyors feltöltődés, energiával, pozitív tapasztalatokkal.

Kinek ajánljuk? 

Azoknak a  családoknak, pároknak, akik  rövid  nyári szabadságot, aktív élményeket , egészséges kikapcsolódást keresnek.

Családoknak, ahol a gyerekek (12 év felett) aktívabbak, sportosabbak az átlagnál, fontosnak tartják a minőségi időt és sportos fejlődést

Neked ha értékeled, a tömeg turistáktól mentes, “bakancs listás” programokat,amit máshol nem találsz meg együtt ilyen színvonalon

 Kaland keresőknek akiknek a nyár nem múlhat el felejthetetlen élmények nélkül. Hozd magaddal párodat, családodat és töltődj fel aktív élményekkel Ausztriában, a festői Palfauban, az” Óperenciás tenger partján”.Itt mindent megtalálsz ami a kalandos élmények maximumát jelenti.

salza folyó

Program:

4 nap kalandozás 3 éj panziós szállással Ausztriában Palfauban  A kényelmes szálláshoz 4 napban szervezzük meg az aktív üdülést, naponta más sport és kaland programokkal. Érkezésed és elutazásod napján is programozhatsz. Magyar nyelvű vendéglátóid a helyszínen segíteni fognak, hogy a kaland  sportokhoz, az elméleti oktatást is megkapjátok. Az aktív üdülés 3 napján elviszünk fantasztikus helyekre, melyek a tömegturisták számára elérhetetlenek. A programok egész naposak, ezért nincs rohanás viszont az átlagos napoknál sportosabb kihívásokban lesz részetek. A szabadban töltöd az időd nagy részét, sportolsz, felfedezel és feltöltődsz pozitív energiákkal.Aki részt vesz egy ilyen különleges programon, nem lehet átlagos ember ezért biztosan állítjuk jó társaságod is lesz.Helyszínek a vadvízi folyó, mese szép kanyonnal,magas hegyek panorámával, hegyi tó.dús levegőjű erdő. Egészséges inspiráló környezet, ahol a szervezők otthon vannak, és szeretnék megosztani veletek a kalandok és a felfedezés örömeit. Lépd át az eddigi határaidat, itt megteheted! Rajtad múlik, csak kalandvágyad és erőnléted szabhat határt.

canyoning vízesés sodrásban

Kalandok:

Rafting-vadvízi evezés, canyoning, szurdok túra, magashegyi túra,a szervezett program része. Ezeken  a túrák előképzettség nélkül is részt vehetsz, viszont jól kell tudnod úszni, nem lehetsz tériszonyos.A helyszínek a tömeg turisták számára ismeretlen. Túrákon minden felszerelést biztosítunk, amit a vendégeknek kell hozni, sportcipő ami bírja a vizet vagy elázhat, túrabakancs vagy edző cipő. A  szervezett programokon képzett, tapasztalt túra vezetők lesznek, a szervezett programok mellett  marad idő az egyéni felfedezésre is. A felfedezéshez biztosítjuk a belépőket a környék legjobb helyszíneire.  A maximális nyári  élmények a lazulással lesznek teljesek. Strandolhatsz, lazulhatsz a wellness fürdőben, vagy szaunázhatsz a kalandok után.

DCIM101GOPRO

Mit tartalmaz az ár?

4 napos programot, és 3 éj szállást  2 ágyas vagy 4 ágyas családi szobában Palfauban

Magyar nyelven túravezetést, oktatást a programokon.

1 egész napos Rafting-vadvízi evezős túrát a Salza folyón. A rafting túra a Salza folyó teljes evezhető szakasza (18-24 km). A túra alatt piknikezés a folyónál és a Palfaui vízesés meglátogatása. A program esős időben is megszervezhető

rafting kezdőknek

1 egész napos canyoning túrát a Nemzeti park legimpozánsabb szurdokában. A túra szakaszt a csoporttal indulás előtt egyeztetjük. A canyoning alapismereteket Magyar nyelven minden résztvevő megkapja, előképzettség nélkül is teljesíthető. A canyoning túra része egy kb. 2 órás hegyi túra is. A program esős időben is megszervezhető

canyoning túra

1 egész napos magashegyi gyalog túrát felvonózással. A hegyi túrát a csoport felkészültségének és érdeklődésének megfelelően szervezzük. A túra minimum 6 óra, megszervezhető 2 különböző hegyre. Fantasztikus panoráma, és jól eső fáradtság garantált.Esős időben nem szervezzük meg, helyette wellness fürdőzés, és pihenés.

Transzfert a programokon (rafting,canyoning)

Belépőket, engedélyeket a programok helyszíneire. (Nemzeti park,wellness fürdő, strand, felvonó,kalandpark)

Belépők az elutazás napján is felhasználhatóak.

Minden sport felszerelést biztosítunk, (csak fürdőruhát, sportcipőt-túra bakancsot kell hozni).

Via ferrata felszerelés bérlést 1 napra,( önállóan is túrázhatsz)

 

Időpontok, foglalás:

2019.06.27-30, 08.19-22

A férőhelyek limitáltak! Turnusonként maximum 10 főt tudunk fogadni

Foglalás 30 % foglaló befizetésével válik érvényesé. Hátralék befizetés 30 nappal indulás előtt.

Blog
Foglalok
Kérjük várjon...

Videó