32 500 Ft
29 900 Ft
Ár
3/6
Nehézség
12-60
Életkor
biztosítunk
Felszerelés
Igény szerint, önellátástól a teljes ellátásig
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

2 napos vadvízi evezés Ausztriában a Salza folyó legjobb szakaszain. Vadvízi kenuzás,  rafting  a Salza folyó legjobb szakaszain.  A vadvízi evezés alapjait is elsajátítod .24 év alatt klasszikussá vált hétvégi program, májustól októberig.

Kiknek ajánljuk?

Víz imádóknak, akik aktív hétvégét vadvízi evezéssel szeretnének eltölteni, minél kevesebb utazással.

Kezdőknek és haladóknak, akik már voltak rafting túrán, de visszavágynak.

Pároknak, baráti társaságoknak összehangolódásra, kapcsolatápolásra.

Eseményekre cégeknek, motivációs ,jutalom és íncentív programnak

Miért a Salza folyón legyen a vadvízi evezés?

A helyszín a festői Salza völgy és az Ausztriai rafting bázisunk mindössze 420 km-re van Budapesttől. Akár a pénteki munka után is elindulhatsz, vagy szombaton reggel. A Salza folyó biztonságos, ivóvíz tisztaságú. Vadvízi túráinkon a leghosszabb vadvízi szakaszon evezünk. A program 1,5 napban is megvalósítható. Evezés után garantáltan feltöltődve térsz majd haza,mint akit kicseréltek! Lehetsz kezdő vagy gyakorlott vadvízi evezős, mi megszervezzük az igényeidnek megfelelő rafting túrát!

salza folyo PalfauVadvízi túra Salza

Rafting-vadvízi evezés Programja:

Első nap (szombat):

Program kezdés 9 vagy 14 órakor. Találkozó az Adventure rafting bázison (Palfau 137). A felszerelésed a bázison kapod meg, lehetőség van 2-, 3-4 vagy 6-8 személyes hajókban evezned. A bázison történik az átöltözés, majd a folyópartra szállítjuk vendégeinket. A folyó part közel van a bázishoz, nálunk a vízre szállás kényelmes és gyors. A folyóparton bemelegítést és hatékony elméleti oktatást tartunk. A vízre szállásnál elméletileg már tudni fogod, hogyan kell majd meglovagolni a vadvízi folyó hullámait. Hajóink a legjobban irányíthatóak, stabilak már az első evező csapás után érezni fogod, mennyire simán megy minden. A 2 napos programon a Salza folyó könnyebb szakaszán avatunk be a vadvízi evezés rejtelmeibe. A Salza folyónak több túraszakasza van, amit a túravezetők választanak ki a csoport felkészültségének megfelelően. Mindig az időjárásnak megfelelően a legjobb szakaszt választjuk, tökéletesen ismerjük a folyót, minden esetben tudjuk hol érdemes evezni. A  vadvízi túrán nagy figyelmet fordítunk arra, hogy mindenki önfeledten és biztonságosan élvezze  a vadvízi evezést. A túrán lesz lehetőséged a tájban is gyönyörködni, és fokozatosan egyre magabiztosabb leszel. A vadvízi program  2,5-3,5 óra, túra táv 12-16 km. A vadvízi túra után gyorsan visszaszállítunk az Adventure rafting bázisra. Átöltözés után megkínálunk frissítő itallal. A vadvízi program mellett marad időd a csodálatos Salza folyó völgyének felfedezésére is! Társaságunk figyel arra, hogy maradjon energiád és szabad időd a számodra érdekes programokra. Kirándulási lehetőségekről itt tájékozódhatsz:

vadvizi_evezes_salzarafting csapat

Másnap (vasárnap):

Program kezdés 9 vagy 13 órakor. Találkozó az Adventure rafting bázison. Átöltözés után a vízre szállóhelyre szállítunk benneteket. Az első sikeres nap után már egy erősebb, izgalmasabb szakaszon próbálhatod ki rafting tudásod. Az első napi rafting szakasz  és a másnapi szakasz között általában van átfedés. Az első napi rafting túra szakasz végénél kezdőik a 2. napi rafting túra szakasza. Természetesen az időjárás és a csoport felkészültsége befolyásolhatja a programot, de célunk, hogy a legjobb, eltérő karakterű folyószakaszokon legyenek a vadvízi túrák. Mindkét nap profi túravezetőink kísérik és képzik a csapattagokat. A második napon a vadvízi evezés egy kicsit dinamikusabb, a folyó gyorsabb és általában a csoport is ügyesebben evez. Több izgalom egy hasonlóan hosszú szakaszon, a legtöbb esetben a folyó kanyonját is megevezzük. A vadvízen töltött idő 2-2,5 óra. A túrák érkezési pontja közel van (2-3 km) a rafting bázishoz, ahova mi kisbuszokkal visszaszállítunk. Időben haza tudsz indulni, vagy ha nem sietsz marad időd a környéken barangolni (érdemes).

vadvízi evezésrafting salza

Fontos tudni:

A  vadvízi túrára az úszástudás kötelező feltétel.

Biztosítás kötelező a vadvízi evezésre is vonatkozóan.

A programon a biztonsági szempontok alapján hajó beosztást a túravezetők döntik el.

Gyerekek esetén legalább 150 cm magasság és 12 betöltött év a feltétel

Gyerekeket csak szülői felügyelettel vállalunk, minden szülőhöz csak 1 gyerek.

A túrán 2, 3 , 4-8 személyes hajókban lehet evezni (6-8 személyes hajó, a hajóban túra vezetővel) Minden felszerelés CE tanúsítvánnyal rendelkezik

Teljes és minőségi védő felszerelést adunk, (5 mm neoprén alsó-felső, neoprén csizma) neked csak fürdőruhát kell hozni. Átöltözés a bázison(nem a parton).Törülközőt és fürdőruhát kell csak hozni. Vízhatlan kamerát bérelhetsz, fotókat készítünk a túrán.

Transzfer van, nem kell a saját autódat használni a rafting bázis és a folyó között. Sokkal több időd marad az evezésre, és nem kell a saját autódat összevizezni, parkolásért fizetni!

Mindig az aktuálisan legjobb szakaszon van a program. Vízre szállás előtt a túra vezetők ellenőrzik a folyó vízállását, és ennek megfelelően választanak szakaszt.

A túra esőben is lehetséges, de csak az ideális (120-250 cm) vízállásnál. Amennyiben a folyó vízállása, elérné a 220 cm szintet, evezés csak raftban történik (túravezető 6-8 személyes hajóval). 250 cm vízállás felett, az evezést egy másik időpontra halasztjuk.

rafting salza áradás

Túraidőpontok 2020:

05,16,23,30

06.06,13,20,27

07.04,11,18,25

08.08,15,22

09.05,12,26

10.10

Minimális csoport létszám 10 fő. A fenti időpontokra egyénileg is jelentkezhetsz.Ha csoportosan jelentkezel (15 fő felett) időpontot kérhetsz

Árak:

Felnőtt 29.900 Ft előfoglalással (teljes összeg befizetésével 60 nappal indulás előtt) 27.900 Ft

Diák 23.900 Ft (12-18 év)

Kedvezmények:

15 fő után 1 ingyenes hely

Előfoglalási kedvezmény  10% (Teljes összeg befizetése 60 nappal indulás előtt)

Egyéb információk:

Ellátás: A vadvízi program nem tartalmaz étkezést. Vendégeinket  a rafting bázison a vadvízi túrák után teával,energia itallal- üdítővel kínáljuk. Igény esetén ebédet és vacsorát is szervezünk. Az étkezéseknél a minőség elsődleges szempont nálunk

Grill vacsora rendelhető: 15 EUR/fő/alkalom. A grillezés kiváló esti program, ahol bőségesen fogyaszthatsz,választékos grill különlegességeinkből. Az ételekhez sör-bor vagy üdítő is jár, és vízi pipa is ha érdekel. A közös grillezés a rafting bázison vagy egy kiváló étteremben kerül megrendezésre.

Utazás: A helyszínre történő kiutazás egyénileg történik. A kiutazásban is tudunk segíteni mikrobusz vagy telekocsik szervezésével! A túra helyszíne Palfau a Salza folyó völgyében. Palfau 4-5 óra távolságra van Budapesttől (420 km).Mikrobuszos utazás oda-vissza 12.000 Ft/fő.

Szállás: A programhoz legalább 1 éjszaka szállásra lesz szükséged, ajánlott a 2 éjszaka. A program ára nem tartalmaz szállás költséget. A környék összes szállásadójával kapcsolatban vagyunk a kempingtől a szállodáig, minden kategóriában van szálláslehetőség és szívesen foglalunk számotokra szállást! Szállás foglalást csak foglaló befizetésével vállalunk. A bázis közelében minden kategóriában van szállás, viszont ezeket előre le kell foglalni. Ha időben foglalsz igyekszünk olyan szálláson elhelyezni, ami közel van, és ár/érték arányban a legjobb. Szállásokról itt tájékozódhatsz:

Jelentkezés: Válassz időpontot foglalás a Foglalok gombra kattintva vagy e-mailben: info@adventure.hu. Foglaláshoz 5.000 Ft/fő foglalót kérünk banki átutalással. Szállás foglalás is csak foglaló befizetésével lehetséges. Jelentkezéskor küldünk egy jelentkezési lapot, szerződést és a banki információkat.

 

 

Szállás
Foglalok
Kérjük várjon...

Videó