2 nap aktív csapatépítés Ausztria


27 900 Ft/fő-től
Ár
3/6
Nehézség
25-60
Életkor
Biztosítunk
Felszerelés
Igény szerint
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Csapatépítés ahol megismeritek egymás jó oldalát, megtanultok együttműködni, össze tartani “egy hajóban evezni”

Csapatépítés aktívan Ausztriában, a “legközelebbi földi paradicsomban”. Csapatépítő programunk helyszíne  a Salza folyó völgye.  Budapesttől csak 420 km-re, fekvő festői Salza folyó könnyen és gyorsan megközelíthető. Tökéletes, helyszín, inspiráló programokkal. A csapatépítést teljes körűen, profin megszervezzük. A csapatépítő program mellé a csoport igényeinek megfelelő szállást, ellátást, egyéb igényeket.

Milyen célokra ajánljuk?

Minden olyan társaságnak, ahol szükség van az együttműködés javítására.

Új társaságoknak, egyesülő cégeknek, ahol a kollégák még nem ismerik egymást.

Workshop, szakmai, ügyfél találkozók mellé a személyes kapcsolatok erősítésére.

Hatékony könnyen megszervezhető  csapatépítő program. A csapatépítés helyszínei Hochkar hegy és a csodálatos Salza vadvízi folyó. Szinte minden fizikai felkészültségű résztvevőnek alkalmas. A csapatépítés része a rafting,  kiegészítve különböző túrákkal. A csapatépítő program aktív élmény gyűjtésre alapul, izgalmas kihívásokkal. 2 nap alatt természetesen és gyorsan kiderül, hogy a csapattagok mennyire működnek együtt, hogyan viselkednek váratlan helyzetekben. A vadvízi evezés része a kihívásnak, melynek nehézségét, feladatok céljait a csapatépítő program igényei szerint, állítjuk össze. A cél teljesítése, amely korábban elképzelhetetlennek látszott, óriási közösségteremtő erővel bír. Segíteni egymáson , veszély helyzeteket elkerülni, egy hajóban evezni”, csapat tagként viselkedni. A vadvízi programok segítenek a tagoknak csapatként működni. A közös cél érdekében megtapasztalják, természetes módon az együttműködés lényegét.

csapatrafting csapatépítés 1

Vadvízi csapatépítő programunk a résztvevőknek segít megismerni önmaguk és munkatársaik erősségét, ugyanakkor kellemes élményt szerez a közös játék és elősegíti a jobb munkakapcsolatokat. Ez a program nem csupán egy rafting, vadvízi túra. Valódi csapatépítő program, vadvízi játékokkal. A csapatépítő program céljától függően, különböző  kreatív feladatokat, bátorság próbát is beépítünk a programba. A csapatépítő programok tervezésénél fő szempontunk a biztonság, és hogy a résztvevők  jól érezzék magukat. A csodálatos környezet, a vadvízi evezés élményei garantáltan feloldják a kollégákat.

rafting_palfau_1salza rafting fürdes 2

A csapatépítő program elemei egymásra épülnek és egy előre meghatározott közös cél eléréséért folyik a “küzdelem”. A csapatépítő program része a vadvízi evezéshez kapcsolódó oktatás is, így teljesen kezdő társaságok is részt vehetnek a csapatépítésen. Az elképzelések ismeretében a legideálisabb folyószakaszokra állítjuk össze a programot. Csapátépítő programjainkat a cégek igényeinek megfelelően májustól-októberig szervezzük. A csapatépítéshez képzett, tapasztalt vadvízi túravezetők biztosítják a szakmai hátteret.

via ferrata August_Tourismusverein Naturparkerlebnistage

A program menete:  A csoporttal érkezéskor találkozunk, a szálláson röviden ismertetjük a programot, este szabad program. Másnap délelőtt kezdődik a csapatépítés egy laza kis kirándulással, meg keresünk egy kulcsot a rafting bázishoz. Átöltözés, majd a folyó parton elméleti oktatás következik. Az oktatás és a program ismertetése után a résztvevők a Salza folyó legoptimálisabb szakaszán eveznek le, játékos feladatokat együtt megoldva. A programon az evezés 4-8 személyes hajókban történik, a hajókban túravezetővel, aki az evezésben és a feladatok kivitelezésében segít. A program ideje alatt a csoport minden tagjának lehetősége lesz megismerni a kollégáit “természetes oldalukról”, vezetőink pedig segítenek megérteni és elsajátítani a csoportban való együttműködés lényegét, és sikerének erejét. A csapatépítés része egy közös étkezés is a folyó parton. A program várható ideje 4 óra. A vadvízi folyót elhagyjuk, és vissza öltözés a rafting bázison.Le ereszkedés egy mély kanyonba (nem mindenkinek. A kanyonban,  az esti lazuláshoz  kellékeket kell megtalálni.Este  közös vacsora a folyó parton, vagy a szálláson (időjárástól függően). Reggeli után kirándulás a hegyre. Gyalog túra a Hochkar kilátóba.Kirándulás közben meg kell találni egy térképet ami jelöli az ebéd helyszínét.Közös ebéd (jó esetben), majd haza utazás a délutáni órákban.

Fontos tudni:

Biztosítás kötelező a vadvízi evezésre is vonatkozóan.

A programhoz minden belépőt és engedélyt a részvételi díj tartalmaz.

A program ára tartalmazza a túra vezetést, oktatást.

A rafting túrán 6-8 személyes hajókban lehet evezni túra vezető a hajóban segít a feladat megoldásban.

Minden felszerelés CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

Teljes és minőségi védő felszerelést biztosítunk, (5 mm neoprén alsó-felső, neoprén csizma). A résztvevőknek csak sportos túra ruházatot, és fürdőruhát kell hozni.

A program ára nem tartalmaz szállás, és ellátási költségeket.

Program létszámtól függően változik.

Nagyobb létszám esetén (25 fő felett)  biztonsági okokból az evezést 2 turnusban szervezzük meg. A szolgáltatás tartalma nem változik.

Program árak:

10-20 fő között 32 900 Ft/fő

21-30 fő között 30 900 Ft/fő

30-40 fő között 29 900 Ft/fő

40 fő felett 27 900 Ft/fő

A csapatépítéshez  teljes körű szervezést biztosítunk. A csapatépítés sikerét nagy mértékben befolyásolják a közös étkezések,, a megfelelő színvonalú szállás.22 éves szakmai tapasztalatunkra alapozva, biztos lehet  a csapatépítő programunk sikerében. A  csapatépítés megszervezéséhez, a helyszínén minden szállást, éttermet ismerünk. Apartmantól  a 4 csillagos szállodákig bármilyen szállástípusra tudunk ajánlatot küldeni!

Szállás lehetőségek, étkezések árai:

apartmanban önellátással  4-6 ágyas elhelyezéssel 25 Euro/fő/éj

apartmanban önellátással 2 ágyas szobában 30 Euro/fő/éj

panzió reggelivel  2 ágyas szobában 36 Euro/fő/éj

Fogadó  (étterem a szálláson) reggelivel vacsorával 2 ágyas szobában 45 Euro/fő/éj

Hotel (kategóriától függően) reggelivel 2 ágyas szobában (58- Euro/fő/éj-től

Piknik a folyóparton 10 Euro/fő

Vacsora 20 Euro/fő

A szállás árakat és elhelyezési lehetőségeket az időpont és a foglaltság befolyásolhatja. A környék kiemelt turisztikai szempontól, ami miatt a szállásokra érdemes előre ledani a foglalásokat.

Ajánlatkérésére igyekszünk  2 munkanapon belül válaszolni, a szállás helytől is függ! Bővebb információt csapatépítő rafting programjainkról telefonon és  e-mailben adunk.

Szállás
Blog
Foglalok
Kérjük várjon...

Videó