a

2 nap aktív csapatépítés Ausztria


27 900 Ft/fő-től
Ár
3/6
Nehézség
25-60
Életkor
Biztosítunk
Felszerelés
Igény szerint
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Csapatépítés ahol megismeritek egymás jó oldalát, megtanultok együttműködni, össze tartani “egy hajóban evezni”

Csapatépítés aktívan Ausztriában, a “legközelebbi földi paradicsomban”. Csapatépítő programunk helyszíne  a Salza folyó völgye.  Budapesttől csak 420 km-re, fekvő festői Salza folyó könnyen és gyorsan megközelíthető. Tökéletes, helyszín, inspiráló programok. Könnyen megvalósítható, minden meg van, ami, egy nem minden napi sikeres csapatépítéshez szükséges.

Milyen célokra ajánljuk?

Minden olyan társaságnak, ahol szükség van az együttműködés javítására.

Új társaságoknak, egyesülő cégeknek, ahol a kollégák még nem ismerik egymást.

Workshop, szakmai, ügyfél találkozók mellé a személyes kapcsolatok erősítésére.

Hatékony könnyen megszervezhető  csapatépítő program. A csapatépítés helyszínei Hochkar hegy és a csodálatos Salza vadvízi folyó. Szinte minden fizikai felkészültségű résztvevőnek alkalmas. A csapatépítés része a rafting,  kiegészítve különböző túrákkal. A csapatépítő program aktív élmény gyűjtésre alapul, izgalmas kihívásokkal. 2 nap alatt természetesen és gyorsan kiderül, hogy a csapattagok mennyire működnek együtt, hogyan viselkednek váratlan helyzetekben. A vadvízi evezés része a kihívásnak, melynek nehézségét, feladatok céljait a csapatépítő program igényei szerint, állítjuk össze. A cél teljesítése, amely korábban elképzelhetetlennek látszott, óriási közösségteremtő erővel bír. Segíteni egymáson , veszély helyzeteket elkerülni, egy hajóban evezni”, csapat tagként viselkedni. A vadvízi programok segítenek a tagoknak csapatként működni. A közös cél érdekében megtapasztalják, természetes módon az együttműködés lényegét.

csapatrafting csapatépítés 1

Vadvízi csapatépítő programunk a résztvevőknek segít megismerni önmaguk és munkatársaik erősségét, ugyanakkor kellemes élményt szerez a közös játék és elősegíti a jobb munkakapcsolatokat. Ez a program nem csupán egy rafting, vadvízi túra. Valódi csapatépítő program, vadvízi játékokkal. A csapatépítő program céljától függően, különböző  kreatív feladatokat, bátorság próbát is beépítünk a programba. A csapatépítő programok tervezésénél fő szempontunk a biztonság, és hogy a résztvevők  jól érezzék magukat. A csodálatos környezet, a vadvízi evezés élményei garantáltan feloldják a kollégákat.

rafting_palfau_1salza rafting fürdes 2

A csapatépítő program elemei egymásra épülnek és egy előre meghatározott közös cél eléréséért folyik a “küzdelem”. A csapatépítő program része a vadvízi evezéshez kapcsolódó oktatás is, így teljesen kezdő társaságok is részt vehetnek a csapatépítésen. Az elképzelések ismeretében a legideálisabb folyószakaszokra állítjuk össze a programot. Csapátépítő programjainkat a cégek igényeinek megfelelően májustól-októberig szervezzük. A csapatépítéshez képzett, tapasztalt vadvízi túravezetők biztosítják a szakmai hátteret.

via ferrata August_Tourismusverein Naturparkerlebnistage

A program menete:  A csoporttal érkezéskor találkozunk, a szálláson röviden ismertetjük a programot, este szabad program. Másnap délelőtt kezdődik a csapatépítés egy laza kis kirándulással, meg keresünk egy kulcsot a rafting bázishoz. Átöltözés, majd a folyó parton elméleti oktatás következik. Az oktatás és a program ismertetése után a résztvevők a Salza folyó legoptimálisabb szakaszán eveznek le, játékos feladatokat együtt megoldva. A programon az evezés 4-8 személyes hajókban történik, a hajókban túravezetővel, aki az evezésben és a feladatok kivitelezésében segít. A program ideje alatt a csoport minden tagjának lehetősége lesz megismerni a kollégáit “természetes oldalukról”, vezetőink pedig segítenek megérteni és elsajátítani a csoportban való együttműködés lényegét, és sikerének erejét. A csapatépítés része egy közös étkezés is a folyó parton. A program várható ideje 4 óra. A vadvízi folyót elhagyjuk, és vissza öltözés a rafting bázison.Le ereszkedés egy mély kanyonba (nem mindenkinek. A kanyonban,  az esti lazuláshoz  kellékeket kell megtalálni.Este  közös vacsora a folyó parton, vagy a szálláson (időjárástól függően). Reggeli után kirándulás a hegyre. Gyalog túra a Hochkar kilátóba.Kirándulás közben meg kell találni egy térképet ami jelöli az ebéd helyszínét.Közös ebéd (jó esetben), majd haza utazás a délutáni órákban.

Fontos tudni:

Biztosítás kötelező a vadvízi evezésre is vonatkozóan.

A programhoz minden belépőt és engedélyt a részvételi díj tartalmaz.

A program ára tartalmazza a túra vezetést, oktatást.

A rafting túrán 6-8 személyes hajókban lehet evezni túra vezető a hajóban segít a feladat megoldásban.

Minden felszerelés CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

Teljes és minőségi védő felszerelést biztosítunk, (5 mm neoprén alsó-felső, neoprén csizma). A résztvevőknek csak sportos túra ruházatot, és fürdőruhát kell hozni.

A program ára nem tartalmaz szállás, és ellátási költségeket.

Program létszámtól függően változik.

Nagyobb létszám esetén (25 fő felett)  biztonsági okokból az evezést 2 turnusban szervezzük meg. A szolgáltatás tartalma nem változik.

Program árak:

10-20 fő között 32 900 Ft/fő

21-30 fő között 30 900 Ft/fő

30-40 fő között 29 900 Ft/fő

40 fő felett 27 900 Ft/fő

A csapatépítéshez  teljes körű szervezést biztosítunk. A csapatépítés sikerét nagy mértékben befolyásolják a közös étkezések,, a megfelelő színvonalú szállás.22 éves szakmai tapasztalatunkra alapozva, biztos lehet  a csapatépítő programunk sikerében. A  csapatépítés megszervezéséhez, a helyszínén minden szállást, éttermet ismerünk. Apartmantól  a 4 csillagos szállodákig bármilyen szállástípusra tudunk ajánlatot küldeni!

Szállás lehetőségek, étkezések árai:

apartmanban önellátással  4-6 ágyas elhelyezéssel 25 Euro/fő/éj

apartmanban önellátással 2 ágyas szobában 30 Euro/fő/éj

panzió reggelivel  2 ágyas szobában 36 Euro/fő/éj

Fogadó  (étterem a szálláson) reggelivel vacsorával 2 ágyas szobában 45 Euro/fő/éj

Hotel (kategóriától függően) reggelivel 2 ágyas szobában (58- Euro/fő/éj-től

Piknik a folyóparton 10 Euro/fő

Vacsora 20 Euro/fő

A szállás árakat és elhelyezési lehetőségeket az időpont és a foglaltság befolyásolhatja. A környék kiemelt turisztikai szempontól, ami miatt a szállásokra érdemes előre ledani a foglalásokat.

Ajánlatkérésére igyekszünk  2 munkanapon belül válaszolni, a szállás helytől is függ! Bővebb információt csapatépítő rafting programjainkról telefonon és  e-mailben adunk.

Szállás
Blog
Foglalok
Kérjük várjon...

Videó