19 900 Ft
15 900 Ft
Ár
2/6
Nehézség
8-75
Életkor
prémiumot biztosítunk
Felszerelés
igény szerint
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Fél napos Rafting túra Ausztriában a Salza folyón. Könnyen elérhető, és biztonságos

Szeretnél egy klassz rafting túrán részt venni? Ne hezitálj, próbáld ki a raftingot családoddal, barátaiddal az egyik legszebb vadvízi folyón Ausztriában. Könnyen megvalósítható program, amire előzetes tapasztalatok nélkül szinte bárki jelentkezhet. Rafting túrára, ha csak 1 napos programot szeretnél, a Salza rafting programunk a legjobb választás. 1 napos rafting túrára a Salza folyó a legközelebbi helyszín.Budapesttől csak 420 km-re, Soprontól 230 km, Rábafüzes 199 km mindössze.  Csodálatos helyszín, ideális kezdőknek és haladó vadvízi túrázóknak egyaránt. A Salza folyón több evezhető szakasz van, szinte minden időjárás esetén lehet rafting túrát szervezni. Jelentkezz félnapos rafting túráink egyikére, hogy kipróbálhasd a vadvízi evezés legbiztonságosabb formáját a smaragdzöld Salza folyón.

 Rafting program:
Gyakorlatban fél napos az élmény program, melyhez profi felszerelést biztosítunk. Neked csak egy fürdőruhát kell hozni.
Találkozó 9 vagy 14 órakor az Adventure rafting bázison (Palfau 137).
Átöltözés után vendégeinket a folyópartra szállítjuk. A folyó part közel van a rafting bázisunkhoz, így több idő van az evezésre. A folyóparton rövid bemelegítést és elméleti oktatást tartunk. Elmélet után vízre szállunk a Salza folyó aktuálisan legjobb szakaszán. A Salza folyónak több túraszakasza van, amit a túravezetők választanak ki a csoport felkészültségének, vízállásnak megfelelően. A túrán egy hajóban evez mindenki, egy profi túravezető kormányos irányításával. A vadvízi program 2,5-3 óra, túratáv 10-14 km. Túra közben lesz izgalmas vadvízi játék, pihenés. A vadvízi túra ideje felkészüléssel kb. 4-5 óra összesen. A vadvízi túra után visszaszállítunk az Adventure rafting bázisra, ahol átöltözés után megkínálunk frissítő itallal. Az Adventure szervezésében, a vadvízi program mellett marad időd a csodálatos Salza folyó völgyének felfedezésére is! A Salza folyó környéke 2 Nemzeti Park, nagyon sok kirándulási lehetőséggel. Ha szeretnéd, az 1 napos rafting túrádat meghosszabbítani ajánljuk a Rafting túra hosszabb verzióját, vagy a kalandos élményekkel teli Rafting extra programot
Tudni valók:

Az Adventure vadvízi túrákra az úszástudás feltétel. Abban az esetben is részt vehetsz a túrán, ha nem tudsz úszni, de csak egy könnyebb folyószakaszon A biztosítás  kötelező, ami a raftingra is vonatkozik.
• Teljes és minőségi védő felszerelést kapsz (5 mm neoprén alsó-felső, neoprén csizma) neked csak fürdőruhát kell hoznod.
• Oktatást kapsz a biztonságod érdekében magyar nyelven, profi túravezetéssel, igény esetén angol, német nyelven is!
• A programot úgy szervezzük, hogy a saját autódat a legszükségesebb mértékben kelljen csak használnod. Vizes neoprén ruhában nem kell az autódba beülnöd, hanem rafting transzfer buszainkkal szállítunk!
• Ingyenes parkolás, szállítás a bázisunk és a folyó között. Nincs további költség

• Túrán bérelhetsz action kamerát ( 5.000 Ft), vízhatlan telefontokot (1.500 Ft).

A rafting túrát 4 fő együttes jelentkezése esetén előre egyeztetett időpontban, 07.01-08.26 időszakban bármely nap megszervezzük!

Időpontok: Minden hétvégén, július 1-augusztus 26 között hétköznap is. A túrákra érdemes előre bejelentkezned, mert a férő helyek száma limitált!

Szállás:
A program ára nem tartalmazza a szállásköltségeket. A rafting túrához nem feltétlen van szükséged szállás igénybe vételére. Az 1 napos program szállásfoglalás nélkül is kivitelezhető. Szállásfoglalási igényedet jelezd nekünk és segítünk megfelelő árú/kategóriájú szállást foglalni számotokra!

Szállás
Foglalok
Kérjük várjon...

Videó