a

17 900 Ft
15 900 Ft
Ár
2/6
Nehézség
10-65
Életkor
biztosítunk
Felszerelés
önellátástól a félpanzióig
Ellátás
Foglalok
Kérjük várjon...

Szeretnél egy  klassz rafting túrán részt venni? Ne hezitálj, próbáld ki a raftingot családoddal, barátaiddal az egyik legszebb vadvízi folyón Ausztriában. Könnyen megvalósítható program, amire előzetes tapasztalatok nélkül szinte bárki jelentkezhet. A Rafting olyan extrém sport amit az első pillanattól élvezhetsz!

rafting utasokrafting_palfau_1

Jelentkezz félnapos rafting túráink egyikére, mi megszervezzük hogy a megfelelő csapatba kerülj és kipróbálhasd a vadvízi evezés legbiztonságosabb formáját az ausztriai Salza folyón. Budapesttől csak 420 km-re, Soprontól 230 km, Rábafúzestől 199 km mindössze. Magyarországról könnyen elérhető, ideális helyszín kezdőknek és haladó raftingozóknak egyaránt. A rafting túrát úgy szervezzük, hogy akár szállásfoglalás nélkül is kiutazhass.

rafting_salza(1)salza_rafting_nagyraft1

Találkozó 9 vagy 14 órakor az Adventure rafting bázison (Palfau 137), átöltözés után vendégeinket a folyópartra szállítjuk. A folyó part közel van a rafting bázisunkhoz, így több idő van az evezésre. A folyóparton bemelegítést és elméleti oktatást tartunk. Elmélet után vízre szállunk a Salza folyó aktuálisan legjobb szakaszán. A Salza folyónak több túraszakasza van, amit a túravezetők választanak ki a csoport felkészültségének, vízállásnak megfelelően. A túrán egy hajóban evez mindenki, egy profi túravezető kormányos irányításával. A vadvízi program  2,5-3 óra, túratáv 10-14 km. Túra közben lesz izgalmas vadvízi játék, pihenés. A vadvízi túra ideje felkészüléssel kb. 4-5 óra összesen. A vadvízi túra után visszaszállítunk az Adventure rafting bázisra, ahol átöltözés után megkínálunk frissítő itallal és a további fakultatív programokról tájékoztatunk. A vadvízi program mellett marad időd a csodálatos Salza folyó völgyének felfedezésére is!

A rafting túrát 4 fő együttes jelentkezése esetén előre egyeztetett időpontban május-szeptember időszakban bármely nap megszervezzük! Az 1 napos rafting túrára lehetőség van a helyszínen (Palfau) is  jelentkezni. Helyszíni jelentkezés esetén a vadvízi program ára 50 Euro/fő

 Fontos tudnod:

  • Az Adventure vadvízi túrákra az úszástudás feltétel.
  • Teljes és minőségi védő felszerelést kapsz (5 mm neoprén alsó-felső, neoprén csizma) neked csak fürdőruhát kell hoznod.
  • Oktatást kapsz a biztonságod érdekében magyar nyelven, profi túravezetéssel, igény esetén angol, német nyelven is!
  • A programot úgy szervezzük, hogy a saját autódat a legszükségesebb mértékben kelljen csak használnod. Vizes neoprén ruhában nem kell az autódba beülnöd, hanem rafting transzfer buszainkkal szállítunk!
  • Túrák befejezése után az Adventure bázisra visszaszállítunk és welcome drinkkel várunk (tea, üdítő)!

Időpontok: Minden hétvégén, július 1-augusztus 26 között hétköznap is. A túrákra érdemes előre bejelentkezned, mert a férő helyek száma limitált!

Szállás:

A program ára nem tartalmazza a szállásköltségeket. A rafting túrához nem feltétlen van szükséged szállás igénybe vételére

Az 1 napos program szállásfoglalás nélkül is kivitelezhető. Szállásfoglalási igényedet jelezd nekünk és segítünk megfelelő árú/kategóriájú szállást foglalni számotokra!

 

Szállás
Foglalok
Kérjük várjon...

Képek

salza rafting(1)

Videó