Snowboard tanulás a Hochkaron, garantált sikerrel!

Fénykép0256

Aki szeretné megtanulni a snowboardozást, a Hochkar Ausztriában az egyik legjobb helyszín. Magyarországhoz közeli sí terepek közül a Hochkar az egyik leg hó biztosabb, és változatosabb. A Hochkar pályái jól vannak karban tartva és a Hochkar-ra könnyű eljutni is. Tehát ha egy ideális terepet keresel, szóval a Hochkar talán a legjobb!

Ha motoszkál benned a vágy, hogy megtanulj snowboardozni ne is keresgélj tovább helyszínt. Nyugodtan kihagyhatod a műanyag pályás próbálkozásokat vagy a nem túl hó biztos helyeket. A hó meghatározó a snowboardozás szempontjából. Aranyszabály a téli sportokban: ha egy pálya közel van és rég óta nem esett friss hó  nagy lesz a tömeg. A nagy tömeg pedig pont nem ideális a snowboard tanuláshoz. Legfőképpen azért mert nem biztonságos.Amíg kezdő vagy sokat vagy a földön, nem tudsz vigyázni magadra. Felesleges  kockázat, ha tömeg van akkor biztosan sok olyan ember is van a pályán aki veszélyes lehet rád. A snowboardozásnál nagyon fontosak az első benyomások, de mielőtt első saját benyomásaid lesznek, biztosan lesznek kételyeid is.

Ha elhatároztad magad jönnek a további szempontok. Honnan lesz felszerelésem, ki fog nekem segíteni vagy egyedül is lehet tanulni, mennyibe kerül majd, kivel lehet együtt snowboardozni, stb…Snowboardozás persze minden bizonytalan kérdés ellenére még sem elérhetetlen senki számára, aki igazán szeretné!

Általában a vágy gyújtó szikráját az ismerősök adják, akik már snowboardoznak. Snowboardozás maga a téli boldogság, annak aki már tud, de szinte mindenkinek “menőség”. Végül is  a mai fiatalok már lassan többen snowboardoznak. Ez pedig azért még sem véletlen. Persze vannak kudarcaikat mesélő “lúzerek” de ilyenek mindenhol vannak nem érdemes velük foglalkozni. A kudarcnak és a sikernek is meg vannak az okai.

A kudarcok oka a legtöbb esetben, hogy nem volt kitartásuk, és nem kaptak megfelelő segítséget a snowboard megtanulásához. Ne ess ebbe a hibába. Válaszd az könnyebb utat a kezdéshez, hogy túl juss a kezdetek nehézségein jelentkezz be egy kezdő snowboard oktatásra hozzánk.

Miért érdemes snowboard oktatáson részt venni?

A snowboard könnyen megtanulható,ha a kezdéshez részt veszel snowboard oktatáson. A legfontosabb szempontok: Biztonságosabb, egyszerűbb, gyorsabb mintha saját magad vagy egy ismerősöd tanítana, akinek nincs tapasztalata a snowboard oktatásban.

A snowboard tanulás profi oktatással sokkal egyszerűbb, mintha magad próbálgatnád, vagy egy képzetlen ismerős.

Ha valaki már jól tud snowboardozni, még nem jelenti azt, hogy oktatni is tudja. A snowboard oktatásához, tapasztalatra, elegendő szabadidőre és türelemre van szükség. Nem érdemes olyanra bízni magad, akinek a snowboardozási lehetősége csak néhány nap egy szezonban, ne várd el tőle, hogy számára is értékes szabadidejét a te snowboard oktatásodra fordítsa. Független vélemények és józan tapasztalatok  szerint mindenkinek egyszerűbb, ha kezdő tanfolyamot rá bízzátok egy oktatóra, aki arra vállalkozik, hogy a legegyszerűbben tanuld meg a snowboardozás alapjait.

A snowboard oktatás biztonságosabb, mert a tanfolyam egyik legfontosabb szempontja a biztonságos snowboard oktatás. A biztonság az alapja, hogy lehetőleg a legkevesebb eséssel, fájdalommal tanuld meg a snowboardozást. Megtanulsz biztonságosan közlekedni a sí pályán. A biztonsághoz tökéletes helyismeretre van szükség, látni kell, hogy a tanuló mennyire képes felismerni, kezelni a saját „korlátait” azokat hogyan tudja majd biztonságosan átlépni vagy netán ha túl vakmerő valaki, hogyan tudja elkerülni a „túl vállalás” hibáit.

A snowboard oktatással a tanulás gyorsabb, mert a lényegi elemekre fókuszál. A tanfolyamnak tematikája van, ami alapján gyorsan lehet fejlődni. A gyors fejlődéshez természetesen motiváció is kell, ami szintén könnyebb egy elhívatott oktatóval akinek fontos, hogy a tanulója fejlődjön. Szükség van néha átjutni a sikertelenségnek tetsző „holt pontokon”, ehhez pedig türelem és segítség is kell. Ha egy türelmes oktatót választasz, akkor segíteni fog, hogy ami neked túl nehéznek tűnik, ne legyen ok a snowboardozás feladására.

A lényeget már tudod, a sikered rajtad és az oktatódon múlik.Persze számít az időjárás, a felszerelés és a tanulásra fordított idő. Tapasztalatok szerint 2-4 nap már elegendő a kezdő szint eléréséhez, ami azt jelenti, hogy egyedül is fogsz tudni snowboardozni könnyű pályákon. Ennyi pedig pont elég lesz ahhoz, hogy a tovább fejlődésedet saját magad is fejleszteni tudjad!

Érezd már, hogy erre te is képes vagy és szeretnéd? Ha igen ne hezitálj, jelentkezz be hozzánk egy kezdő snowboard oktatásra. A sikert minden pozitív hozzá állású, elszánt és az átlagnál egy fokkal jobb értelmi és fizikai képességű tanulónak garantáljuk! 4 napos kurzus esetén, egyéni tanulóinknak pénz vissza fizetési garanciát  vállalunk!

Több leszel, sikeres leszel és ezáltal az életed is jobb lesz. Ne kételkedj, tegyél egy próbát csak nyerhetsz vele!

A snowboard kurzusok 2016.december 16-tól indulnak folyamatosan egyénileg, csoportosan, családi vagy gyerek oktatás keretein belül. Az oktatásra előre kell időpontot egyeztetni, mert nálunk nem futószalagon van az oktatás, annyi tanulót, kurzust vállalunk amennyit valóban szívesen és lelki ismeretesen tudunk tanítani.

A snowboard oktatásra korlátozott számban grátisz biztosítjuk a snowboardot is.

Minden snowboard tanfolyam részt vevőnek kedvezményes szállást biztosítunk az Adventure Home szálláson ami a Hochkar sí pálya közelében van.

Jelentkezés, foglalás a tanfolyam  kiválasztásához nyugodtan hívj minket telefonon is.