Programjaink, túráink helyszínén otthon vagyunk. 1995 óta bejártuk a Magyarországhoz közeli vadvízi folyókat, sípályákat, megismertük az aktív kikapcsolódás szempontjából érdekes úticélokat. Évek alatt az egyik legtöbbet látogatott helyszínünk a Salza folyó völgye és a Hochkar sícentrum lett. 2004-ben úgy döntöttünk, hogy Ausztriában a festői Salza folyó völgyében, gyalogtávra a folyótól és közel a Hochkar sícentrumhoz saját bázist alapítunk Palfauban. Palfau és környéke a Magyarországhoz legközelebb eső rafting paradicsom. Egész évben, minden évszakban varázslatos a környék.

A fantasztikusan szép természeti környezetet két nemzeti park (Eisenwurzen, Gesäuse ) határolja, továbbá 50 km-en belül további két Nemzeti Park (Kalkalpen, Ötscher-Tormäuer) található. A Nemzeti parkok őrzik a Ausztria féltett természeti kincseit. Élet teret adnak 90 madár fajnak, szabadon élő erdei állatoknak , 50 orchidea fajnak, 1000 fajta növénynek.

Palfaut minden irányból a védett természet veszi körül. A bázisunk ajtaján kilépve, a küszöbön túl vadregényes tájat látunk bármerre is indulunk el. Aki szereti az érintetlen természetet, az izgalmas felfedezést , de nem akar lemondani a civilizációnk kényelméről itt biztosan megtalálja érdeklődésének megfelelő programokat.

Aktív családi nyaralás, romantikus hosszú hétvége, csapatépítő program, vagy kaland túrák barátokkal? Itt a tökéletes helyszín minden korcsoport számára, elérhető távolságban és szolid árakon.

Palfau és a Salza folyó völgye rengeteg élménynek ad helyszínt. Palfau-t körül ölelő hegyvidéken 35 km belül. Télen 3 sícentrum ( Hochkar, Lackenhof, Praebichl) várja a síelés és snowboard szerelmeseit. Nyáron az ivóvíz tisztaságú folyók (Salza, Ybbs), 4 kristály tiszta fürdőzésre alkalmas tó, tömegtől mentes strandok, vízesés, barlangok, több mint 150 km mountain bike útvonal, siklóernyős start és leszálló helyek, hegymászó és túra lehetőségek, számtalan variációja várja az egészséges nyaralásra vágyó társaságokat, családokat. Az aktív program lehetőségek mellett kulturális és kulináris élmények motiválhatják szinte bármely érdeklődésű turistát. Ne keress tovább, fedezd fel a Te is a saját paradicsomodat itt nálunk. Néhány tipp a kirándulásokhoz: