Családi aktív nyaralás újra

kep 103

Családi aktív nyaralás Ausztriában előfoglalási kedvezménnyel. Nyaralj gondtalnul, olcsón, használd ki előfoglalási kedvezményünket!

Családi aktív nyaralás újra

Ausztria aktív üdülő programunkat 8. éve szervezzük családok számára. Családos 3 gyerekes szülőként, szerencsére évről évre megtapasztalhattam, hogy a családi aktív nyaralás programunk, a saját gyerekeinknek is várva várt esemény. Célul tűztük ki magunknak, hogy vendégeinknek, alacsony áron egy tökéletes aktív üdülést biztosítsunk az egész családjuk számára.

A “kaland az egész családnak” mottóval törekszünk arra, hogy élmények és attrakciók széles körét kínáljuk minden korosztály számára. Gondoskodni akarunk arról, hogy aki el jön a családi aktív nyaraló programunkra, maga mögött hagyja a mindennapok gondjait, elfelejtse a stresszt és önfeledten merüljön el   aktív kalandokban  az üdülés csodálatos helyszínén. Magyar vendéglátóként tudjuk, hogy többet tudunk nyújtani, mint egy Osztrák vendéglátó hiszen egy nyelvet beszélünk.

A családi aktív nyaralás ötletével egy olyan szórakoztató, egészséges üdülési programot akartunk létrehozni, ami minden területen élményt nyújt a látogatóknak.

 

Kihasználva a helyszín páratlan adottságait, összeállítottunk egy optimális ajánlatot a szállás lehetőség mellé mindezt a családok fejével gondolkozva. A nyaralás honlapunkon még akciós áron foglalható 2016.július 5-ig!