Örülünk, hogy kíváncsi vagy ránk! Bizonyára tudni szeretnéd miért érdemes bennünket választani?

Célunk a biztonságos és színvonalas szórakozás! Mi elmondhatjuk, hogy az 1995-ös kezdésünk óta komolyabb sérülés és baleset nélkül tudtuk túráinkat megvalósítani, vagyis több mint 1000 rafting túrát és mintegy 300 outdoor programot, csapatépítő tréninget. Mindemellett az élményről sem kell lemondanod velünk! Gondoskodunk róla, hogy túráinkon mindig a megfelelő képesítésű és létszámú túravezetők kísérjenek és tanítsanak Téged, hogy átélhesd a FEELINGET, amire vágytál, és ami miatt ránk találtál!

Néhány szóban a tények:

adventure palfau

Legyél tudatos vásárlónk, mi igyekszünk rugalmasan alkalmazkodni elképzeléseidhez. Ne köss kompromisszumokat, válaszd profi csapatunkat az élményeid megszervezésére!

Kalandra fel – Adventure!

 

Rólunk mondták

 • 20131002_Al Ghaoui Hesna_fotokredit_MTVA_gms (1) (2)1
  Kis adrenalin, kis lelki töltődés, sok vendégszeretet! Életem első raftingolása, Gábor vezetésével szuper élmény volt, a legjobb mód, hogy kilépjek kicsit a komfortzónámból, az egyik legszebb helyen, ahol eddig jártam!
   
  Hesna
  MTV
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Minden évben itt nyaralunk-telelünk. Nagyon sokszor voltam már Palfauban és a Hochkar-on. Imádok itt lenni, a második otthonban. Ha felnőtt leszek, Ausztriában ezen a tájon szeretnék élni!
  Kövécs Laura
  Tanuló
 • Fittikém a Kém
  Azért szeretek az Adventure Home-ba menni, mert imádok ott lenni, otthon érzem magam és utálok hazamenni!
  Fittikém a Kém
  Music FM Műsorvezető
 • ?
  Azonnal megtaláltuk a hangot egymással. Rövid tőmondatokból is tudták, hogy mit szeretnék, és hogyan szeretném. Rengeteg céges rendezvényt sikerült lebonyolítani együtt az évek során. Minden évben visszatérő vendégek vagyunk, a vevőkörünk már számol ezzel az Adventure-programmal. De ami mindennél fontosabb, hogy baleset, atrocitás vagy egyéb kellemetlen szituáció nélkül tudunk évről-évre élményt biztosítani. Jó érzéssel tölt el, hogy 16 évvel ezelőtt egy olyan csapat mellett tettem le a voksomat, akik bebizonyították, hogy ők ma a legképzettebb túravezetők a folyón.
  Bartal Attila
  NVC Lightning