Ausztriai aktív üdülés a családi túrák régiójában

kep 103

Ausztria családi túra régiója 4 óra autózással elérhető Budapestről

A téli ajánlatairól és kitűnő sípályáiról ismert Ötscher–Hochkar üdülőrégió nyárra Ausztria egyik legkedveltebb túra régiójává alakul át. Az aktív üdülést kedvelő családok részére az első számú úti cél. A térség könnyen elérhető, a hegyek mellett vizekben is bővelkedik. Nincs még egy ilyen hely Ausztriában, ami ilyen kis területen, ennyire elérhető változatos és olcsó kirándulási lehetőségeket kínálna. Családi aktív üdülés helyszínének tökéletes.
Teljesen mindegy, hogy a könnyed természeti élményeket részesíted előnyben vagy inkább a zord hegycsúcsok vonzanak az Ötscher–Hochkar üdülőrégió túraútvonali között egészen biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb ösvényt. A hegyi túrák többsége összeköthető a vizes program lehetőségekkel is. Gondold végig mennyire jó, ha egy olyan kiránduláson veszel részt ami a vizes élményekkel is összeköthető.

 

A térségben a hegyek között strandok, tavak, patakok és vadvízi folyó csörgedezik. A családok aktív nyaralása itt valóban teljes lehet. Ausztriában nagyon sok hegyi túra lehetőség van, de a túrázással összeköthető strandolás és vadvízi evezési lehetőség együttese ebben a régióban a legelérhetőbb. Aki aktív családi üdülést szeretne, ahol naponta több program is megvalósítható, elérhető közelségben és Osztrák árakhoz viszonyítva alacsony költségekkel a legjobb helyen jár. Az adventure home szervezésében komplett üdülést lehet megvalósítani. Ellentétben a hasonló Osztrák nyári üdülési lehetőségekkel, előre tervezhető alacsony költségekkel tudtok aktív üdülést szervezni. Néhány lényeges szempont: Nem kell sokat utazni, a hegyi túrák változatosak, gyerekekkel is teljesíthetőek. A nyaralás vendégei teljesen ingyenes programokon vehetnek részt, nem kedvezmény kártyát, hanem valóban térítés mentes belépőket kaptok. A szállás nem egy hegyen van hanem a hegyek között a völgyben, nem kell le-fel autózni naponta. Ezeken túl menően természetesen az ellátás sincs előre meghatározva egy étterem helyszínéhez és kínálatához. Van önellátási lehetőség, de aki nem szeretne főzni igénybe, veheti az éttermi szolgáltatásokat. A helyszínen Magyar személyzet van, a nyelvismeret hiánya sem fog gondot jelenteni. A környék lehetőségei a család minden tagjának tartogat élményeket.

Érezz csak bele mennyivel egyszerűbb az élet, ha a családi nyaraláson a család minden tagja megtalálja az élményeit. Itt minden együtt van, ami egy önfeledt hegyi nyaralásnál felfedezhető. Magasba vezető hegyi ösvények, szurdokok, vízesés, kristály tiszta alpesi tavak. A táj nyugodt és békés, nincsenek a tömegturizmusra jellemző negatív élmények (zaj, tolongás,..). Itt nyugalom van, béke. A természet öleli körbe a vidékeket. Szabadok lesztek, az élményeknek csak az idő szabhat határt. A nyugodt környezetben az időt is el fogjátok felejteni. A hegyek és tavak ölelte vidék sok programmal várja az aktív kikapcsolódás kedvelőit, a kisebb és a felnőtt korosztályt egyaránt. Foglaljátok le az üdülést előre, biztosak lehettek benne, hogy az aktív nyaraláson hozzátok hasonló érdeklődésű családokkal fogtok találkozni.