Ajándékutalvány

Ajándékozz felejthetetlen élményt! Az évben több alkalom van, amikor szeretteinket valami igazán különlegessel szeretnénk meglepni. Tárgyak helyett ajándékozz egy izgalmas kalandod, kikapcsolódást. Rafting, Canyoning, Snowboard oktatás,gyermekprogramok, megannyi lehetőség vár az ünnepeltre. Ajándékutalványaink a választás szabadságát adják, felhasználója a számára legérdekesebb élményprogramot tudja kiválasztani. Az ajándék utalvány beváltható az Adventure programokra, és szállásra Palfauban az Adventure Home-ban. Ajándékozás örömében osztozhatsz te is, barátok, szülők egyaránt. Gondolj csak bele mennyire nagyszerű élmény, ha az ajándékozásnál mindenki ott van, aki fontos és örömet jelent.Hidd el az élmény megmarad, főleg ha a kalandban együtt lesztek mindannyian.

Hogyan lehet ajándékozni?

Te elképzeled minek örülne az ünnepelt,megkeresel bennünket az ötleteddel.  Mi segítünk, hogy az ajándék valóban az legyen aminek örül, és igénybe is tud venni az ünnepelt. Ha meg van a választás, befizeted az utalvány értékét, mi megszervezzük teljes körűen a programot,igény esetén biztosítjuk a szállást is. Az ajándék egy szép utalvány lesz, amire megírjuk a személyes üzenetedet az ünnepeltnek.

Igazi meglepetés lesz, hiszen nem kell egy ajándék tárgyat eldugni. A választásban segítünk, nem kell hogy helyismereted legyen, nem kell hogy tájékozott legyél, mert mi a helyszíneken otthon vagyunk. Az ajándék élményeket személyesen szervezzük. Nem ajándék közvetítők vagyunk!

Az ajándék utalványt, az ünnepelt beváltja akkor amikor ő szeretné. Természetesen az időpontot és a programot majd előre le kell egyeztetni velünk.

Éld bele magad, hogy nagyszerű élményeket fogsz szerezni, ne keress tovább ajándék ötleteket.