Adventure Home érdekessége

Adventure Home

Az Adventure Home  az Alpokban Ausztria legnagyobb nemzeti parkjának közepén Palfauban található! Ideális túrákhoz, családi nyaraláshoz, baráti társaságoknak és cégeknek. Az Adventure Home  tökéletes helyszín a feltöltődéshez, kalandtúrákhoz, aktív nyaraláshoz. Tavasztól őszig rafting, canyoning,mountain bike, siklóernyős, via ferrata túrákhoz. Télen decembertől április elejéig sí-snowboard túrákhoz.

A ház fekvése és adottságai több szempontból is egyedülállóak. Egy olyan panzió ahol a szobákhoz legalább akkora közös vendég terület tartozik, mint a szobák területe. A ház napos, minden szobából panoráma nyílik a környező hegyekre. A házban forrás víz folyik a csapból, a kert végében pedig egy 20 méter mély árok alján patak csörgedezz. A ház környezete nagyon vadregényes. A házzal szemközti réten gyakran lehet látni őzeket is.

A szállás otthonosan van kialakítva, olyan érzésed lesz mintha egy barátodnál lennél vendégségben. A szobák mellett közös helységek is vannak, teljesen felszerelt konyha, étkező, terasz. A környéken nincs még egy ilyen szállás ahol 10 fő körüli létszámmal, együtt ilyen közvetlen, kényelmes és kedvező áron megszállhatnál. Ha itt szállsz meg nem lesz szükség étteremben étkezned,elláthatod magad és családodat. Megszervezzük a programjaidat és hozzá a transzfert is. Színvonalas szolgáltatásokban lesz részetek, baráti légkörben mintha csak otthon lennél.

A ház pozitív energiatengelyen helyezkedik el (Szent György vonal). A kert végében patak csörgedezik. A pozitív energiák jótékony hatására, nyugalmat és felüdülést fogsz érezni néhány nap elteltével. A feltöltődés minden évszakban garantált! Az üdüléshez segítünk programokat biztosítani (rafting, vadvízi evezés, via ferrata, canyoning, mountain bike, trekking túrák). Siklóernyősöknek páratlan lehetőség, hogy a házzal szemben van egy starthely és a ház előtti füves területen az érkezési pont. A házban mountain bike, via ferrata és egyéb sport felszerelések bérelhetők. Kifejezetten ajánljuk céges, zártkörű rendezvényekhez, baráti társaságoknak, családoknak.

15 főnél nagyobb csoport esetén az Adventure Home közelében, Palfauban, Lassingban, Göstlinben lévő szálláshelyeken helyezzük el vendégeinket, hasonló árkategóriában. Az elhelyezést a csoportlétszámtól függően szervezzük meg, igény szerinti szálláskategóriába.

Vissza térő vendégeink aránya kimagasló. Legyél te is a vendégünk, hozd el magaddal családodat, barátaidat.